STORITVE

Za investitorje

Vašo investicijo ponesemo med najbolj iskane in zaželene nepremičnine prihodnosti.

Odprite eno ključnih poti do kupcev novogradenj. Dovolite nam, da vašo investicijo ponesemo med najbolj iskane in zaželene nepremičnine prihodnosti.

Vaš projekt, naš izziv

Odlično poznavanje nepremičninskega trga in dolgoletne izkušnje gradijo Stojin ugled ter nas postavljajo v sam vrh, ko pride do izbire posrednika za prodajo novih projektov v gradnji. Z investitorji sodelujemo že v fazi načrtovanja in izvedbe projekta ter seveda posredujemo pri prodaji skladno z zastavljenim načrtom. Strokovno znanje, ki ga doprinesemo projektu, vam bo pomagalo doseči višji standard in posledično hitrejšo prodajo nepremičnin.

Kako vam lahko pomagamo

 • Analiza trga
  Trg nepremičnin je živ organizem. Redno spremljamo in aktivno soustvarjamo dogajanje na njem, zato vam znamo svetovati, kako se na trgu predstaviti že pri sami zasnovi projekta.
 • Dodana vrednost
  Vaš projekt predstavimo na trgu zanimiv način, ga naredimo še bolj privlačnega in zaželenega. Tako poskrbimo za prodajo s čim višjo dodano vrednostjo, ki se izkaže v višji profitabilnosti investicije.
 • Svetovanje in podpora
  Vedno smo vam na voljo za svetovanje na pravnem, tržnem, zemljiškem in arhitekturnem področju. Hitro in zanesljivo iščemo rešitve, prilagojene vašemu projektu.
 • Stoja znak kakovosti
  Visok ugled, ki zaznamuje blagovno znamko Stoja, se s posredovanjem pri vaši investiciji prenese tudi na nove nepremičnine. Na osnovi ugleda objektu zraste tudi vrednost.
 • Poznavanje kupcev
  S kupci nepremičnin smo v stiku vsak dan, zato dobro poznamo trende in potrebe, ki se trenutno pojavijo na trgu. Svetujemo vam, kako projekt zasnovati in izpeljati, da bo kupcem zanimiv.
 • Dokumentacija
  Za vas uredimo vso potrebno dokumentacijo in vodimo celotno birokratsko plat prodaje nepremičnin, vključno s pravno podporo.
 • Hitra prodaja
  Vaš projekt predstavimo obširni bazi potencialnih kupcev nepremičnin. Pomagamo vam tudi s ciljnim oglaševanjem in priporočili, ki nosijo ugled blagovne znamke Stoja.
 • Svetujemo pri opremljanju
  Vpogled v trende, funkcionalno razporeditev in optimalno ureditev prostorov.
Preverite vrednost nepremičnine

Prodani projekti

Najdite kupca v naši bazi kupcev

Mogoče že imamo kupca za vašo nepremičnino. Pobrskajte po naši bazi kupcev in preverite, kaj se trenutno išče za nakup.