Obalno - kraška, Koper, Šmarje

Rezidence Murva

Prva polovica 2025
Soseska je na skrbno izbrani lokaciji v osrčju Istre, v vasi Šmarje in predstavlja protiutež sodobnemu, hitremu tempu življenja izven urbanega središča.

O projektu

Sestavljajo jo štirje stanovanjski bloki s skupaj 44 rezidencami (velikosti od 37,60 do 87 kvadratnih metrov) in štirimi poslovnimi prostori ter 16 vrstnih hiš. Ta celovit projekt ustvarja pravo naselje s premišljeno zasnovanimi zunanjimi površinami, ki so namenjene druženju.

Ena največjih prednosti soseske Murva je njena izvedba stanovanjskih blokov in vil v kraškem slogu s kamnitim ovojem, kar predstavlja neposredno nasprotje sodobni gradnji z umetnimi materiali. Ta ji daje ne samo estetsko privlačen videz, temveč jo dela tudi trajnostno.

Kamnite hiše so znane po svoji odpornosti proti vremenskim vplivom in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo, ki preživi več generacij. So energijsko učinkovite, saj kamen ohranja notranjo temperaturo stabilno ter tako zmanjšuje potrebo po ogrevanju ali hlajenju. Debelina kamnitega zidu in gostota materiala absorbirata zvok in preprečujeta prehajanje hrupa iz okolice. To ustvarja mirno in tiho bivalno okolje. Poleg tega naravni kamen prinaša toplino, eleganco in naravno lepoto v arhitekturo. Kamnita gradnja je brezčasna in se prilagaja različnim slogom, od klasičnega do sodobnega.

Lokacija

Soseska Murva stoji v mirni vasici Šmarje, ki je dovolj blizu obmorskih mestnih središč, kot sta Koper in Piran, pa tudi hrvaške Istre.

Poleg kakovostne gradnje in premišljene zasnove prostorov je ena od ključnih prednosti rezidenc in vil Murva tudi njihova odlična lokacija. Šmarje je mirna vasica, ki omogoča umik od vsakodnevnega vrveža, hkrati pa je dovolj blizu obmorskih mestnih središč, kot sta Koper in Piran, kjer so na voljo številne možnosti za nakupovanje, kulturo, turizem in rekreacijo. Tudi bližina hrvaške meje je odlična prednost za tiste, ki si želijo raziskovati in doživeti tudi sosednjo državo.

Razgledi proti morje, stran od gneče in hrupa, so ključne prednosti Rezidence Murva. Z novo plažo v Kopru, ki je oddaljena le deset minut vožnje, boste lahko uživali v brezskrbnih dneh na soncu in svežem morskem zraku.

Enote

Uradna prodaja enot v projektu Rezidence in Vile Murva se je že pričela, zato pohitite, in si zagovovite svoj novi dom v Slovenski Istri!

S klikom na spodnji gumb si lahko ogledate tipične tlorise, za pregled vseh razpoložljivih enot pa obiščite spletno stran https://www.rezidencemurva.si/rezidence/

Osnovni podatki o projektu

Razpon cene: od 188.354,20 € do 358.207,84 € za stanovanja ter od 689.850,00 € za vile

Razpon velikosti: od 44 do 94 m2 neto površine, vsa stanovanja imajo ložo, nekatera pritlična tudi atrij

Vseljivo: poletje 2025

Spletna stran projekta: https://www.rezidencemurva.si/

 

Zoran Đukić, Direktor

Galerija