STORITVE

Za prodajalce in najemodajalce

S Stoja pristopom bo vaša nepremičnina postala pravi magnet za kupce.

S pravim pristopom bo vaša nepremičnina na trgu postala pravi magnet za kupce. Dovolite nam, da jo predstavimo v najboljši luči in vam za vašo nepremičnino pomagamo dobiti več.

Vaša nepremičnina v ospredju

Ne samo, ko se vam mudi ali preprosto nimate časa, da bi se ukvarjali s prodajo. Prodaja nepremičnine s pomočjo Stoja posrednika vam prihrani veliko skrbi in obenem k vam pripelje prave kupce. Z obširno bazo iskalcev nepremičnin, ki zaupa našemu visokemu ugledu tako v zasebnem sektorju, kot v poslovnem svetu in pri diplomatih, bomo poskrbeli, da bo vaša nepremičnina hitro prišla v prave roke. S Stoja pristopom k prodaji bomo vašo nepremičnino izpostavili na trgu in poskrbeli, da boste zanjo dobili največ.

 

Stoja brezplačno svetovanje

V živahnem svetu nepremičnin se lahko hitro pojavijo vprašanja. Dolgoletne izkušnje so vrhunski ekipi Stoje prinesle široko znanje na vseh področjih trgovanja, zato vam bodo naši strokovnjaki s veseljem priskočili na pomoč. Imate vprašanje glede nakupa ali prodaje nepremičnine? Postavite ga svojemu agentu ali prek spodnjega obrazca stopite v stik z nami. Z veseljem bomo odgovorili oziroma poiskali ustrezno strokovno podporo. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da bo proces potekal brez odvečnih skrbi.

Zakaj izbrati nas?

 • Osebni pristop
  od razumevanja potreb in želja do prevoza in spremstva na ogledih
 • Široka ponudba nepremičnin
  za različne profile, želje, življenjski slog
 • Pravno svetovanje
  za ureditev celotne dokumentacije
 • Tržno svetovanje
  glede trenutnih cen, razmer in trendov na trgu nepremičnin
 • Pomagamo vam izstopati
  s profesionalnim fotografiranjem nepremičnine
 • Sodelujemo v primopredaji
  predaja ključev ob prisotnosti agenta, primopredajni zapisnik in fotografije
 • Svetujemo pri opremljanju
  vpogled v trende, funkcionalno razporeditev in optimalno ureditev prostorov
 • Gradimo zaupanje
  več kot 19.000 zadovoljnih strank

Imate energetsko izkaznico?

Pri prodaji nepremičnine morate od leta 2013 po določilih Energetskega zakona pridobiti energetsko izkaznico. Tako stavbo opremite z neodvisno strokovno oceno o energetski učinkovitosti, ki kupcu nudi vpogled in olajša odločitev pri nakupu. Je vaša nepremičnina še nima? Če se odločite za prodajo nepremičnine pri nas, bomo storitev pridobivanja energetske izkaznice opravili najhitreje in najceneje.

Stoja brezplačno vrednotenje

Pri prodaji nepremičnine je zagotovo prva večja dilema kakšno izhodiščno ceno postaviti, da bo konkurenčna ter da bo obenem zagotovila kar največji izkupiček. Če želite izvedeti, kakšna je objektivna vrednost vaše nepremičnine glede na trenutne razmere na trgu, jo lahko brezplačno ovrednotimo. Stopite v stik z nami in dogovorili se bomo za termin.

*svetovana vrednost je zgolj ocena tržne vrednosti in ne uradna cenitev zapriseženega cenilca

Najdite kupca v naši bazi kupcev

Mogoče že imamo kupca za vašo nepremičnino. Pobrskajte po naši bazi kupcev in preverite, kaj se trenutno išče za nakup.

Naš ugled je naša valuta

V podjetju Stoja Trade d.o.o. zelo cenimo mnenja in predloge naših strank, ker verjamemo, da so oni tisti, ki bodo te vtise in mnenja prenesli na njihove diplomatske kolege, ki bodo za njimi prišli v Slovenijo. Poleg tega, pa nam vsaka povratna informacija, ki jo dobimo, pomaga, da izboljšamo svoje storitve. V duhu izboljševanja naših storitev smo prosili nekaj naših cenjenih strank, da napišejo kratek vtis, predlog ali oceno naših storitev.