Vtisi naših strank

Veleposlaništvo Ukrajine ima zelo pozitivne izkušnje s sodelovanjem s Stojo. Profesionalen pristop, ustrežljivo in prijazno osebje, pozorno upoštevanje posameznikovih želja – to lahko na kratko povem o Stoji. Zame je takšen pristop ključen in posledično tudi ključni motivator za prihodnja sodelovanja. Vsekakor bom priporočil Stojo mojim sodelavcem diplomatom. Skupaj vsi dosežemo več!

Nj. eksc. gospod Mykhailo F. Brodovych
VELEPOSLANIK UKRANIJE

Stoja nepremičnine je profesionalna, funkcionalna, odzivna, ugledna in spretna nepremičninska agencija. Je nepremičninska agencija svetovnega formata. Vsekakor bi priporočil Stojo, še posebej tistim, ki so ravno prispeli v Ljubljano. Tako obiskovalcem kot tudi diplomatom. Delo z agencijo je bila zelo prijetna izkušnja. Storitev je bila zelo učinkovita ter profesionalna. poleg tega, pa sem imel z ekipo zelo prijetne odnose. Z veseljem sodelujem s Stojo in upam, da se bo to sodelovanje nadaljevalo še dolgo.

Nj. eksc. gospod Tomi Dimitrovski
VELEPOSLANIK REPUBLIKE SEVERNE MAKEDONIJE

Zagotovo bi priporočil Stojo. Sodelovanje z nepremičninsko agencijo Stoja je bila prijetna izkušnja. Storitev je bila zelo učinkovita ter profesionalna.

 

Nj. eksc. g. Paul Jansen
VELEPOSLANIK KRALJEVINE BELGIJE

Največ sem imel priložnost sodelovati z dvema članoma ekipe Stoja – nepremičninskim posrednikom Esadom Čemanom ter administratorko Marijo Bajec. Oba sta zelo odzivna, profesionalna in trdno delata, da zadovoljita želje in potrebe strank. Nivo poznavanja Ljubljane ter število raznolikih ponudb je brez primere. Moj vtis je zelo pozitiven in menim, da je to daleč najbolj vodilna agencija v Ljubljani.

G. Ezat Azem
GENERALNI DIREKTOR ROCHE PHARMA

Draga ekipa Stoje,

Za nas je bila izbira Stoje pravilna odločitev.

Od samega začetka je bila ekipa Stoje zelo profesionalna, zagnana ter usmerjena v zagotavljanje najvišjega nivoja storitve. Med našim iskanjem novega doma smo se srečali z več Stojinimi agenti, vsak izmed njih je bil zelo prijazen in pozoren. Vse hiše in stanovanja, ki smo si jih ogledali so bila zelo dobro vzdrževana in praktično pripravljena za vselitev. S pomočjo naše agentke Sanje Đukić smo nemudoma našli naš sanjski dom v Ljubljani. Vendar se storitev tukaj ni zaključila – tudi storitev po samem najemu, ki jo je zagotovila Sanja in njeni kolegi je bila izjemna in neprimerljivo boljša, kot tiste, ki smo jih izkusili na prejšnjih mestih.

Odlično opravljeno Stoja!

g. Eden and g. Montag
VELEPOSLANIŠTVO ZVEZNE REPUBLIKE NEMČIJE

Stoja je bila profesionalna in njena storitev je bila odlična od samega začetka do konca.

Na začetku našega iskanja so nam postavili nekaj vprašanj, da bi nam lahko našli samo tiste nepremičnine, ki nam ustrezajo. Hitro so organizirali vrsto ogledov v obdobju nekaj dni, kar je bilo zelo učinkovito in nam je omogočilo, da smo hitro našli želeno nepremičnino. Stojini nepremičninski posredniki imajo veliko znanja in so zelo pozorni do strank. Naš agent nam je bil v veliko pomoč pri urejanju dodatnih varnostnih nadgradenj, ki smo jih želeli.

Stojo bi priporočil vsem poslovnim in diplomatskim strankam, ki iščejo dolgoročni najem v Sloveniji.

g. Andrew Kramer
Veleposlaništvo Združenih držav Amerike

O nepremičninski agenciji Stoja

Z nepremičninsko agencijo Stoja Trade d.o.o. smo imeli zelo pozitivno in tesno izkušnjo. Prav tako, smo imeli zelo prijetne odnose s celotno ekipo. Stojo bi tako toplo priporočili vsem našim kolegom, še posebej tistim, ki so ravno prišli v Ljubljano, bodisi obiskovalcem bosidi diplomatom. Na kratko, Stoja je zelo zanesljiva in uporabna agencija, s prijetno ekipo, vodi pa jo izvrstni vodja, direktor in lastnik Zoran Đukić.

O diplomatskem portalu DCS

Portal DCS ima veliko uporabnih in potrebnih informacij! Želeli pa bi si več svežih in trenutnih informacij o različnih dogodkih v Ljubljani.

odpravnik poslov, g. Alexander Chkuaseli
Veleposlaništvo Gruzije

Stoja nam je zelo pomagala pri reševanju odnosov z zahtevnimi najemodajalci. Če posplošim, nam je ekipa Stoje zelo pomagala, so zelo prijazni, profesionalni in vedno skrbno sledijo našim zahtevam. Naše veleposlaništvo ima dolgoletno in pozitivno sodelovanje s Stojo. Vsekakor bomo storitve Stoje priporočili vsem kolegom, ki bodo še prišli v Ljubljano.

ga. Sravroula Athanasov
Veleposlaništvo Grčije

Naša izkušnja je zelo pozitivna. Ekipa je zelo odzivna in profesionalna. Naše sodelovanje temelji na razumevanju naših potreb in je usmerjeno k reševanju težav v najkrajšem možnem času. Vsekakor bi vedno priporočila Stojo svojim sodelavcem.

gdč. Špela Žorž
GRAY D.O.O.

Hrvaško veleposlaništvo je oblikovalo zelo dobro poslovno razmerje s Stojo. Stojo vidimo kot aktivnega, odzivnega in zanesljivega partnerja. S tem razlogom bi našim sodelavcem priporočili sodelovanje s Stojo.

Nj. eksc. gospod Svjetlan Berković
VELEPOSLANIK REPUBLIKE HRVAŠKE

Štiri leta so že minila od mojega prihoda v Ljubljano. Ves ta čas je Stojina ekipa mladih, profesionalnih, odzivnih posameznikov, pripravljenih na sodelovanje, pomagala najti stanovanje zaposljenim na veleposlaništvu. Stojo vidim kot zelo aktivnega in zaneslivega partnerja diplomatskega kroga v Sloveniji!

Nj. eksc. gospod Petr Voznica
VELEPOSLANIK ČEŠKE REPUBLIKE

Lahko rečem, da je Stoja prva stvar, ki jo najdeš na internetu, ko iščeš karkoli povezanega z nepremičninskim trgom v Sloveniji.

 

Nj. eksc. gospa Mimoza Ahmetaj
VELEPOSLANICA REPUBLIKE KOSOVO

Stojo priporočam vedno in povsod! Je nepremičninska agencija na svetovnem nivoju; profesionalna, točna, uporavna, odzivna, spoštovana in spretna.

Nj. eksc. gospod Igor Popov
VELEPOSLANIK REPUBLIKE MAKEDONIJE

Po naših izkušnjah je Stoja odlična nepremičninska agencija z vrhunskim servisom strank. Zato smo tudi Stojo priporočili vsem naših sodelavcem.

Veleposlaništvo arabske republike Egipt
VELEPOSLANIŠTVO ARABSKE REPUBLIKE EGIPT V LJUBLJANI

Moja izkušnja s Stojo je zelo pozitivna. So profesionalna ekipa z najvišjim standardom in odgovornostjo in zagotavljajo dobro storitev.

Nj. eksc. gospod Bahtijors Hasans
VELEPOSLANIK REPUBLIKE LATVIJE

Po mojem mnenju je Stoja najboljša nepremičninska agencija v Slovenij.So zelo profesionalni in vedno stremijo k najboljšim rešitvam. Z veseljem jo priporočim.

Nj. eksc. gspod Ivan Milić
VELEPOSLANIK ČRNE GORE

Z nekaj besedami: najboljša ocena, izredno profesionalna.

Upam, da bodo tudi druge agencije vzele Stojo za primer dobrega delovanja ter ji sledile na poti k boljšemu servisu diplomatov.

Nj. eksc. gospod Aleksandar Radovanović
VELEPOSLANIK REPUBLIKE SRBIJE

Stojo vidim kot zelo aktivno in obetavno nepremičninsko agencijo. Vsekakor jo priporočam! Sem pa trenutno še vedno v procesu pridobivanja izkušen in v pričakovanju prihodnjih vtisov.

Nj. eksc. gospod Pekka Metso
VELEPOSLANIK REPUBLIKE FINSKE