Ljubljana mesto, Vič-Rudnik, Dolgi most | V prihodu

Niz8

Izberite svoje stanovanje
Osem sodobnih nizkoenergijskih verižnih hiš, umeščenih na konec Ribičičeve ulice

O projektu

Sodobna arhitekturna zasnova vse prednosti lokacije prevede v sanjski dom, ki nudi visoko udobje in veliko mero zasebnosti in v treh etažah omogoča izvedbo prostorov v skladu s potrebam in željam uporabnika. Pripravite prijateljem nepozabno druženje v prostornem bivalnem prostoru s kaminom ali jih povabite v zasebni atrij, skrit pred zunanjimi pogledi, ter jih razvajajte z gurmanskimi jedmi, ki jih pripravite v sodobni kuhinji, medtem ko se otroci brezskrbno zabavajo na galeriji ali na ograjeni ulici z nadzorovanim dostopom in obilico zelenja. Celotna soseska bo ograjena, vhod pa varovan z zapornico. Estetika in trajnost hiš je zagotovljena z brezčasno kombinacijo naravnih materialov. Leseno stavbno pohištvo in fasadne obloge v kombinaciji s fasadnim ometom, prispevajo k estetskim kontrastom, hkrati pa ozelenitev okolice in ravnih streh z živimi barvami, ter ustvarjanjem igre svetlobe in senc dodatno obogati poglede, ki bodo navduševali tudi prihodnje generacije.

Lokacija

Osem sodobnih nizkoenergijskih verižnih hiš, umeščenih na konec Ribičičeve ulice, zagotavlja veliko prostora in svetlobe za prijetno bivanje na obrobju prestolnice. Lokacija ponuja vso potrebno infrastrukturo z naravo tik pred vrati, hkrati pa je vrvež mestnega središča oddaljen le nekaj minut vožnje s kolesom, medtem, ko vas obvoznica hitro popelje na izlet izven mesta. Če k naštetemu prištejemo še bližino mestnega avtobusa, vrtca in šole  N I Z 8  premore idealno kombinacijo družinskega, družabnega, urbanega in poslovnega okolja s pristnim objemom narave.

 

Enote

Niz verzižnih hiš obsega 8 modernih enot, vsaka s svojo ločeno parcelo. Oglejte si razpoložljive enote.

 

Izjemni pogoji financiranja nakupa vrstne hiše v projektu NIZ8

On-line izračun finančnih zmožnosti za najem kredita. Brez dodatnih stroškov zunanjih cenitev. Vključen je osebni finančni svetovalec za vsako stranko. Celoten letak je na voljo na vrhu strani v priponki.

 

Osnovni podatki o projektu

Razpon cene: od 510.040,05 € do 521.241,90 € z DDV za dokončanje do III. podaljšane faze

Razpon velikosti: 150,50 m2 neto bivalne površine, 17,30 m2 garaže v hiši, 15,60 m2 dodatno parkirno mesto; zemljišča velikosti od 163,50 m2 do 197,60 m2.

Vselitev: predvidoma jeseni 2024

Video: https://youtu.be/NA7FSKB4ItU

Zoran Đukić, Direktor

Galerija

Preverite ponudbo stanovanj in poslovnih enot.

Preveri ponudbo