Hrvaška, Umag

Garden Palace Resort Umag

Izberite svoje stanovanje
Projekt Garden Palace Resort se nahaja v Umagu tik ob morju in omogoča prvovrsten dostop do morja in plaže.

O projektu

Projekt Garden Palace Resort se nahaja v Umagu tik ob morju in omogoča prvovrsten dostop do morja in plaže. V sklopu kompleksa je tudi restavracija, bar ter vrt z bazenom. Parkiranje je omogočeno v garaži ali na nivoju, in vsakemu od stanovanj pripada določeno število lastniških parkirnih mest. Apartmaji so različnih velikost ter pozicij, tako da se zagotovo najde primeren apartma za vsakogar. Nekateri apartmaji imajo tudi čudovite terase s pogledom na morje, ali pa manjše lože oziroma balkone.

Lokacija

Lokacija projekta omogoča odlično izhodišče tako za dostop do morja in plaže, kot tudi dostop do vse potrebne infrastrukture. Neposredna okolica je primerna tudi za kolesarjenje. V bližini nastanitve lahko obiščete plažo Dante, glavno plažo v Umagu, plažo Laguna Stella Maris in druge priljubljene turistične točke. Najbližje letališče Pulj je od Garden Palace Resorta oddaljeno 89 km.

Enote

Apartmaji se v sklopu letovišča oddajajo v kratkoročen najem, tako da je končnemu kupcu omogočena tudi priložnost, da se kupljeni apartma še naprej oddaja. Nakup apartmaja v Garden Palace Resortu v Umagu vam omogoča, da imate morje vse leto 'pri roki'.

Namig

Dovolite prosim še en namig: po sprejetju Hrvaške v schengensko in evroobmočje bodo cene nepremičnin gotovo narasle, zato je zdaj res pravi, če že ne zadnji čas za nakup nepremičnine na Hrvaškem. Ne zamudite ga!  

Osnovni podatki projekta

Razpon cene: 141.148,10 € - 657.611,26 €

Razpon velikosti: 26,99 - 124,50 m2

Spletna stran projekta: https://gardenpalaceumag.si/

Zoran Đukić, Direktor

Galerija

Preverite ponudbo stanovanj in poslovnih enot.

Preveri ponudbo