Ljubljana mesto, Center

Devana Park II

Izberite svoje stanovanje
Devana Park II soseska se nahaja tik ob vznožju Golovca in je nadaljevanje zgodbe prepleta med naravo in mestom.

O projektu

Devana Park II soseska se nahaja tik ob vznožju Golovca in je nadaljevanje zgodbe prepleta med naravo in mestom. Stanovanja v projektu Devana Park II so primerna tako za lastno uporabo, kot tudi investicijo, zato so v projektu tudi različne velikosti stanovanj, od garsonjer do velikih terasnih 4-sobnih stanovanj. Skoraj vsa stanovanja v projektu imajo zunanjo površino (atrij, ložo ali teraso) ter pripadajoče število parkirnih mest v podzemni garaži. Vsa stanovanja imajo veliko steklenih površin za zagovaljanje čim večje osvetlenosti prostorov, ne glede na njihovo lego. Soseska je moderno zasnovana in ima veliko zelenih površin.

Lokacija

Pomembna prednost lokacije Devana Parka je bližina središča Ljubljane. Za hiter skok do tja ne boste potrebovali avtomobila, saj je center enostavno dosegljiv tako peš kot s kolesom. Dobrih 15 minut lahkotne hoje potrebujete in že lahko izbirate sestavine sobotnega kosila na stojnicah ljubljanske tržnice. Prav bližina mestnega središča je tista, ki ponuja številne možnosti za različne prostočasne dejavnosti, vezane na mesto. Skok na kavo ali večerjo, obisk gledališča, opere, neštetih galerij in muzejev ali le sproščen sprehod po starem mestnem jedru so stvari, ki bodo stanovalcem Devana Parka dobesedno na dosegu rok.

Enote

V projektu Devana Park II je skupaj 95 stanovanj različnih velikosti, od garsonjer do 4-sobnih stanovanj. S klikom na povezavo si lahko ogledate nekaj tipičnih tlorisov posameznih kvadratur in sobnosti, za podroben pregled razpoložljivih enot ter ogled na lokaciji pa nas prosim kontaktirajte.

Osnovni podatki

Razpon cene: 183.539,09 € - 1.009.476,89 €

Razpon velikosti: 27,87 m2 - 141,75 m2

Vselitev: predvidoma druga polovica 2024, s skrajnim rokom: konec leta 2024

Spletna stran projekta: www.devanapark.si

 

 

Metka Junc, nepremičninski posrednik

Preverite ponudbo stanovanj in poslovnih enot.

Preveri ponudbo