Live In

Notranje oblikovanje

Individualen pristop

Vsak prostor in človek sta zgodbi zase, zato se vsaki stranki in njenemu ambientu posvečamo individualno. Predvsem se trudimo v vsakem prostoru poiskati njegove prednosti in jih maksimalno izkoristiti, da iz njega iztržimo kar najbolj estetsko in bivanju primerno celoto.

Kakovostna oprema

Poleg vrhunske storitve, ki jo ponujamo v smislu projektiranja, in končne izvedbe, vam v našem biroju ponujamo široko paleto svetovno priznanih proizvajalcev notranje opreme, luči in oblazinjenega pohištva (različnih cenovnih razredov), s katerimi uspešno sodelujemo že vrsto let. Njihova znanja in novosti pa vsako leto dopolnjujemo z obiski pohištvenih sejmov po Evropi.

Od ideje do izvedbe

Faza projektiranja je prav tako pomembna kot sama izvedba na objektu, saj je natančno pripravljena projektna dokumentacija osnovno vodilo za pripravo natančnih ponudb za pohištvene elemente in izvajalska dela. Posledično prihaja do manjših razlik pri ponudnikih opreme in izvajalskih delih, vendar tako skoraj izničimo dodatna dela oziroma  minimiziramo dodatne nepredvidene stroške.

Kontakt

LiveIn

Celovška cesta 32, 1000 Ljubljana

T: +386 (0)51 416 493 (dipl. diz. Adam Adamič)

T: +386 (0)40 619 665 (dipl. diz. David More)

E: info@livein.si

Kot cenjena stranka nepremičninske agencije STOJA ste pri izbranih ponudnikih deležni posebnih ugodnosti in dodatnih storitev. Pri naročilu le pudarite, da ste član STOJA asistence doma.