Ljubljana mesto, Bežigrad, Zupančičeva jama

Carpe Diem

Izberite svoje stanovanje
Rezidenca predstavlja edinstveno produktno ponudbo na slovenskem trgu za brezskrbno in polno življenje.

O projektu

Popolnoma in lepo opremljena imenitna stanovanja, izjemna lokacija in možnost, da si  zagotovite »concierge«, zdravstvene ter družabne storitve so zagotovila, ki novo prestižno rezidenco v centru prestolnice umeščajo med najbolj ekskluzivne naslove v Ljubljani. V omejenem naboru bivalnih prostorov, zasnovanih za tiste, ki radi živijo v popolnosti, bomo pomagali zagotavljati način življenja, ki ga najdemo le v najboljših svetovnih hotelih in prestižnih rezidencah. Tu ne boste le stanovalec-poskrbjeno bo, da boste uživali v vsakem trenutku življenja.

Lokacija

Rezidenca Carpe Diem se nahaja na naslovu Vilharjeva cesta 25, kjer se poslovni (pisarniški) objekt spreminja v stanovanja. Lokacija neposredno ob mestnemu središču in glavnemu prometnemu vozlišču mesta Ljubljana. V najbližji okolici je vsa potrebna družbena infrastruktura in številne storitvene dejavnosti.

Enote

Projekt Carpe diem by Dr. Bitenc obsega 14 stanovanj, vsa 2-sobna z eno ločeno spalnico. S klikom na povezavo si lahko ogledate razpoložljive enote. Z veseljem smo tudi na voljo za ogled na lokaciji.

Prva rezidenca nove vizije udobnega bivanja

Rezidenca Carpe Diem predstavlja prvo rezidenco nove vizije udobnega bivanja. Izbirajte med stanovanji, v katerih boste dan za dnem bolj zaljubljeni v svoje življenje. Spoznajte harmonično kombinacijo estetike in elegance v polno opremljenih stanovanjih v pariškem slogu. Prepustite se novim inovativnim pravilom udobja s storitvijo »concierge« in z vključeno možnostjo koriščenja vrhunskih zdravstvenih storitev. Vaš čas in počutje sta končno na prvem mestu.

Osnovni podatki o projektu

Razpon cen: 337.094,52 € - 625.519,93 €

Razpon kvadratur: 54,66 m2 - 79,44 m2

Vseljivo: predvidoma jeseni 2023

Spletna stran projekta: www.carpediemresidence.si

 

Zoran Đukić, Direktor

Galerija

Preverite ponudbo stanovanj in poslovnih enot.

Preveri ponudbo