Goriška, Bovec

Biseri Soče, Bovec

jeseni 2023
Izberite svoje stanovanje
Razkošni apartmaji v objemu gora

O projektu

Razkošni apartmaji v objemu gora ponujajo popolno kombinacijo prestižnega bivanja in sprostitve v neokrnjeni naravi. Nakup apartmajev Biseri Soče je tudi donosna naložba, če želite svoj denar vložiti v nepremičnine z visokim potencialom za rast in donosnost. V času neuporabe apartma lahko oddajate, saj je povpraševanje po turističnih nastanitvah v Bovcu veliko in traja vse leto.

Video predstavitev: https://1drv.ms/v/s!AsUzf2fgwESk-RHtxDrPFdt_6vXY?e=0qli5k

Lokacija

Apartmaji Biseri Soče so umeščeni v neokrnjeno naravo soške doline. Obdani z gorami in v neposredni bližini Kanina, apartmaji Biseri Soče nudijo prestižno bivanje in sprostitev ter predstavljajo izvrstno izhodišče za vse športne dejavnosti, ki jih ponuja dolina Soče. Apartmaji so del poslovno-apartmajske stavbe, kar jim daje dodatno prednost, saj so vse potrebščine le nekaj korakov stran.

Dolina Soče je tista destinacija, v kateri se boste zlahka izgubili v času. Neprecenljiva naravna lepota, ki jo ob vznožju mogočnih očakov kroji prečudovita Soča in hkrati bogata zgodovinska dediščina, ki je tako pomembno zaznamovala prostor ob naši zahodni meji – to so temelji okolja, ki ga je vredno zaužiti s polnimi pljuči večkrat, saj boste ob vsakem obisku ujeli kanček te neverjetne pokrajine.

Enote

Projekt Biseri Soče, Bovec obsega 26 dupleks apartmajev različnih velikosti. Pohitite in si zagotovite poletni oddih še v letošnji sezoni! Razpoložljivost apartmajev si lahko ogledate na povezavi: https://biserisoce.si/sl/biseri-soce-enote/

Osnovni podatki projekta

Razpon cene: 281.521 - 619.213 €

Razpon velikosti: 48,90 - 102,4 m2

Vseljivo: predvidoma jeseni 2023

Spletna stran projekta: https://biserisoce.si/sl/

*Ker gre v celoti za poslovni objekt, prodaja posameznih enot tega objekta ne zapade pod domet določil Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (ZVKSES)

Zoran Đukić, Direktor

Galerija

Preverite ponudbo stanovanj in poslovnih enot.

Preveri ponudbo