Veleposlaništvo Romunije - Diplomatski družabni golf turnir

V petek, 24. maja 2024, smo se udeležili Diplomatskega družabnega golf turnirja, na povabilo častnega konzula g. Ludvik Nazarij Glavina, ki ga je organiziralo Veleposlaništvo Romunije v Sloveniji. Dogodek je potekal v čudovitem okolju Golf kluba Lipica, kjer so se zbrali diplomati, poslovneži in ljubitelji golfa.
24.05.2024

Dopoldan se je začel s prijaznim sprejemom udeležencev, ki so se po registraciji pripravili na turnir. Podjetje Stoja Trade je uspešno zastopala naša agentka Urška Tomšič. Veleposlanik Alexandru Grădinar in častni konzul Romunije Ludvik Nazarij Glavina sta pozdravila vse prisotne, nato pa je sledil uradni začetek turnirja. Uživali smo v prijetni igri in osvežilnih prigrizkih. Po zanimivem dopoldnevu je sledilo kosilo na prostem, kjer smo se družili ter uživali v okusni hrani. Turnir se je zaključil s svečano večerjo in podelitvijo nagrad najboljšim igralcem. 

Dogodek je bil izjemna priložnost za mreženje in krepitev medsebojnih odnosov v sproščenem in športnem vzdušju.

Galerija slik
#1 - Veleposlaništvo Romunije - Diplomatski družabni golf turnir#2 - Veleposlaništvo Romunije - Diplomatski družabni golf turnir#3 - Veleposlaništvo Romunije - Diplomatski družabni golf turnir