Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!

Ponujamo ekskluzivno priložnost za nakup zadnjih desetih apartmajev v luksuznem naselju Garden Palace Resort, ki se nahaja tik ob morju v Umagu. Če še vedno iščete popolno nepremičnino za preživljanje poletnih dni, je zdaj pravi čas, da izkoristite izjemne popuste od 15 % dalje.
23.05.2024

Vroča poletno-spomladanska akcija

Naselje Garden Palace Resort se ponaša s prvo vrsto ob morju in ponuja dvo-, tri- in štirisobne apartmaje, opremljene s pohištvom, belo tehniko in kopalniško opremo. Večina apartmajev ima lože, večje terase ali lastni atrij. Vsak apartma ima v garaži najmanj eno parkirno mesto, večji pa dve. Poleg tega kupec postane tudi solastnik bazena v naselju, kjer so na voljo tudi restavracija, bar in vrt z bazenom.

Ekskluzivna ponudba apartmajev:

Sanjska lokacija za dopust in bivanje

Garden Palace Resort se nahaja v mestu Umag, med marino in starim mestnim jedrom, le osem minut hoje od centra. Ob obmorski sprehajalni poti boste uživali v prijetnem sredozemskem vzdušju in se sprehodili do kristalno čistega morja, ki je primerno za kopanje že od maja naprej. Poleti Umag postane živahno letoviško mesto z bogatim nočnim življenjem, oddaljeno ravno prav, da nočni utrip ne moti miru v resortu.

Istra z bogato turistično ponudbo

V neposredni bližini Garden Palace Resorta so številne turistične znamenitosti, kot so najstarejši svetilnik na Jadranu v Savudriji, priljubljen vodni park Istralandia in termalni vrelci Istarskih toplic. Umetniški navdušenci lahko obiščejo mesteci Grožnjan in Motovun, ki slovita po svoji kulturni dediščini.

Ekskluzivna priložnost za gostince

Na voljo je popolnoma opremljen gostinski lokal v pritličju stavbe A, tik ob morju. Lokal s skupno površino 515,18 kvadratnih metrov ima tudi zunanjo teraso in ponuja prvovrsten dostop do plaže. Cena s popustom znaša 990.744,00 EUR.

Virtualno se sprehodite po naselju: https://www.youtube.com/watch?v=sUJbNO2G4ks

Zagotovite si svoj apartma in izkoristite vroče poletne popuste!

Za vse dodatne informacije in ogled apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu pokličite na telefonsko številko +386 41 652 141 (Zoran) ali pišite na e-naslov zoran@stoja-trade.si. Ne zamudite te ekskluzivne priložnosti in si zagotovite svoj košček raja tik ob morju!

Galerija slik
#1 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#2 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#3 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#4 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#5 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#6 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#7 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#8 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#9 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#10 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#11 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#12 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#13 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!#14 - Zadnjih 10 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - Izkoristite popuste od 15% dalje!