Residence Portorož – si zaslužite nakup prvovrstnega apartmaja ob obali? Vsekakor!

Mediteranska arhitektura, prijazna oprema apartmajev, pisana družba jaht in čolnov so recept za vaše novo doživetje. Kje? V mirnem in varnem zavetju tik ob Marini Portorož – v Residence Portorož.
Idealna izbira, trije tipi apartmajev, bogata oprema prostorov so neponovljiva nakupna priložnost za vsakega, ki od nekdaj sanja, da bi živel tik ob morju. Izbirate lahko med različnimi tipi apartmajev: royal, superiora ali classic. V njih so nameščeni videofoni, klimatske naprave, pomivalni stroji, LCD televizorji in še bi lahko naštevali. Pridite in si poglejte kar sami!

V bližnji prihodnosti svoje prijatelje povabite na kavo v svojo rezidenco z edinstvenim razgledom

Si predstavljate živeti tik ob morju, v bližini centra Lucije in Portoroža? Sanje? Nič več, saj so za vas postale popolnoma uresničljive in povsem na dosegu rok.

Povabite nekoč v bližnji prihodnosti svoje prijatelje v rezidenco, kjer jim bo na voljo nepozaben pogled na Piranski zaliv ter parkirišče za varno parkiranje.

#1 - Residence Portorož – si zaslužite nakup prvovrstnega apartmaja ob obali? Vsekakor!

Bodite del idealnega izhodišča za križarjenje

Residence Portorož leži na sončni obali ob marini. Tu se razprostirajo apartmaji z neprimerljivim razgledom na morsko gladino. Eden od njih je lahko vaš. Živeli boste na idealnem izhodišču za križarjenje med tisoči otokov Jadranskega morja. Če ste pristaš tovrstne aktivnosti, je to neponovljiva življenjska priložnost, ki je ne smete izpustiti iz rok.

V bližini vašega novega doma boste imeli na voljo več kot 1000 privezov za plovila. Na enega od njih lahko pripnete svoje plovilo. A četudi ne boste pluli po morju, je v bližini apartmajev še veliko drugih priložnosti za vas. Kopalne užitke lahko doživljate ob bazenu ob restavraciji v Marini Portorož. V neposredni bližini na vas čaka športno in rekreacijsko središče, ki je naokoli predvsem poznano po številnih teniških igriščih. Več kot dovolj priložnosti torej, da lahko porabite preostanek energije za še kakovostnejši in mirnejši spanec ob morju.

#2 - Residence Portorož – si zaslužite nakup prvovrstnega apartmaja ob obali? Vsekakor!

Pravočasno oddajte povpraševanje in kontaktirajte ponudnika

A tovrstna priložnost na vas zagotovo ne bo čakala v nedogled. Za nakup enega od apartmajev s čudovito lokacijo in sanjskim razgledom še pravočasno oddajte povpraševanje ali pa se neposredno povežite s ponudnikom. Kontakt boste našli tukaj: https://www.residence-portoroz.si/.

 

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu residence-portoroz@stoja-trade.si

#3 - Residence Portorož – si zaslužite nakup prvovrstnega apartmaja ob obali? Vsekakor!#4 - Residence Portorož – si zaslužite nakup prvovrstnega apartmaja ob obali? Vsekakor!