Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom

Pri nakupu stanovanja se vse več ljudi odloča za nepremičnine, ki v svoji neposredni bližini ponujajo naravo in mestni vrvež.

 Morda se le na prvo misel to zdi kot misija nemogoče, vendar ni. Koseško okno je živ dokaz za to. Soseska, zgrajena na idilični lokaciji v Kosezah, obsega tri lamele – A, B in C; skupaj obsega 94 stanovanj ter 2 poslovna prostora v pritličju.

Čas je, da si izberete nadstropje v želeni lameli in vrsto stanovanja. Izbirate lahko med garsonjero, enosobnim, enoinpolsobnim, dvosobnim, štirisobnim in petsobnim stanovanjem. Vrhunsko zasnovana poslovna prostora omogočata opravljanje najrazličnejših dejavnosti.

Vabljeni na izbiro stanovanja s parkiriščem

Soseska Koseško okno je odlična izbira za življenje z več vidikov. Zagotovo je mikavno zaradi svoje lege. Po eni strani se lahko veselite okoliškega zelenja, po drugi strani ste lahko v hipu vpeti v mestni vrvež, ki vam ponuja druge vrste priložnosti.

Ena od ključnih prednosti Koseškega okna so tudi parkirišča. Vsako stanovanje ima svoje parkirišče, kar je dandanes prava redkost. Parkirišča se nahajajo v podzemni garaži, kar prevoznim sredstvom ponuja še večjo varnost oziroma zaščito. Za večja stanovanja sta namenjeni dve parkirišči.

#1 - Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom

Ogled cen, tlorisov in ponudbe na sploh

Če se nikakor ne morete odločiti, ali bi živeli na podeželju, predmestju ali v mestu, je Koseško okno idealna priložnost, ki je ne smete nikakor zamuditi. Za kupca stanovanja namreč tovrstna soseska predstavlja ravno pravšnjo vmesno pot. Bivanje v Kosezah boste občutili kot sila prijetno in srečno ujetost med naravo in mestom. Si jo želite občutiti? Pohitite.

Na spletu si lahko podrobneje ogledate tlorise stanovanj, pobrskate za cenami in najdete še druge koristne podatke. Povežite se še s ponudniki, da vam bodo svetovali, na kakšen način rezervirati odlično priložnost. Zanimanja za nakup je namreč veliko, zato je to še toliko pomembneje.

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu koseze@stoja-trade.si

Vse tlorise s cenami pa si lahko ogledate tudi na spletni strani www.kosekookno.si

#2 - Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom#3 - Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom#4 - Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom#5 - Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom