Devana Park - zaključek gradnje in prodaja zadnjih stanovanj

Soseska Devana Park, ki se nahaja tik ob Golovcu na Hradeckega cesti, je že v zaključni fazi izgradnje.

Projekt počasi že dobiva zaključni sloj fasade, ki je tudi ajbolj prominentna značilnost objekta je vsekakor njegova fasada – od ventilirane fasade z Öko Skin letvami za fasado avstrijskega proizvajalca Rieder, do oken s Schüco profili, unikatno postavljenih korist z drevesi na fasadi, in z ozelenjeno steno v pritličnem delu objekta, ki postavlja naravno distanco objekta od ceste.

 

V nekaterih stanovanjih se polaga tudi že keramika v kopalnicah in vgrajuje kopalniška oprema provizvajalca Villeroy&Boch s Hansgrohe pipami.

#1 - Devana Park - zaključek gradnje in prodaja zadnjih stanovanj#2 - Devana Park - zaključek gradnje in prodaja zadnjih stanovanj#3 - Devana Park - zaključek gradnje in prodaja zadnjih stanovanj

Značilnost vseh stanovanj je, da imajo prostorni dnevni prostor s kuhinjo in svetlo višino prostorov 280 cm. Stanovanja z dvema spalnima sobama imajo poleg kopalnice še ločen dnevni WC. Tla v preostalih prostorih stanovanja bodo zaključena s kvalitetnim dvoslojnim hrastovim parketom.

 

Hrastov parket je prilagojen za talno ogrevanje. V vseh stanovanjih bodo klimatske naprave v osrednjih prostorih. Upravljanje posameznih sistemov (luči, roloji, gretje, hlajenje, itd.) bo omogočeno preko smart house sistema slovenskega proizvajalca EntiaLiving.

 

V soseski je na voljo še nekaj čudovitih 3- ter 4-sobnih stanovanj, kvadratur od 70-90 m2 s čudovitimi terasami/atriji ter ložami in pripadajočimi parkirnimi mesti.

 

Na povezavi si lahko ogledate tudi spletno stran projekta: www.devanapark.si

 

Za informacije o razpoložljivih enotah smo z veseljem na voljo na telefonski številki +386 30 324 343 ali elektronskem naslovu metka@stoja-trade.si