Vrstne hiše TREE Podutik

Bannerji-naselja/UNO-MAS-DRON-1

Nove Vrstne hiše Tree Podutik 

Tri sodobne nizkoenergijske vrstne hiše TREE zagotavljajo veliko prostora za urbano bivanje, z naravo tik pred vrati. Mirna mestna soseska umeščena v središče prestolnice nudi vso potrebno infrastrukturo in omogoča stalno vpetost v družabno, kulturno in poslovno okolje, v neposredni bližini čudovitih gozdni poti vse do Toškega Čela. 

Hiše bodo izredno kvalitetno in klasično grajene s Styrodur izolacijo pod temeljno ploščo (10 cm) ter 25 cm EPS (stiropor) fasadne izolacije v zgornjih nadstropjih, in 20 cm v spodnjih nadstropjih. Streha bo dvokapnica s 36 cm toplotne izolacije. Balkonske oz. terasne ograje bodo varjene, jeklene, panoramska okna bodo 3-slojna (ALU/LES ali ALU/PVC), z žaluzijami na elektro pogon, vhodna vrata pa v ALU izvedbi. Dovoze z dostopi do glavnih vhodov bo krasila razsvetljava. Hiše bodo ograjene in varovane z betonsko ograjo. Višina stropov v pritličju je predvidena na 2,90 m, v nadstropju pa na 2,60 m.  

Prednost Vrstnih hiš Tree Podutik je, da je v dveh etažah vse kar človek potrebuje, tretja etaža pa je dodatni prostor za sproščanje, delo, wellness prostor za savno in predviden jaccuzzi ali dodatno sobo (spalnica s teraso in razgledom na naravo).  

Vrstne hiše Tree Podutik bodo grajene iz kvalitetnih materialov in bodo predstavljale nadstandarden in moderen izgled, ter prostornost. Funkcionalna razporeditev prostorov obsega pritličje, kjer je lociran izredno prostoren dnevno-bivalen poslovni prostor (cca. 40 m2) s kuhinjo, jedilnico ter izhodom na pokrito teraso z zelenico, kopalnico s tušem, ter manjšo shrambo. Nadstropje pa spalni del, kjer se nahajata dve veliki otroški sobi (cca 15 m2)  z lastno kopalnico, utility, spalnica z lastno kopalnico in "walk in" garderobo. Ogrevanje bo na plin, v vsakem objektu pa bo narejena tudi predprirpava za toplotno črpalko.  

Hiše TREE izgledajo izredno atraktivno in moderno, za kar poskrbi terasasto zasnovanost. Poleg teras ima vsaka hiša tudi atrij v velikosti cca 27 m2.  

Vsaki hiši bosta pripadali 2 parkirni mesti pod nadstreškom, ter dodatna parkirna mesta pred vhodom. Dokončanje do 3. podaljšane faze je predvideno do meseca aprila 2024. Po dogovoru z investitorjem, lahko pogodbeni izvajalci hišo dokončajo za dodatnih 130.000,00 EUR. 

Kupec ne plača provizije. 

Pokličite in si zagotovite prve informacije o projektu!

 

Za vse dodatne informacije vezano na projekt smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +38630 706 051  ali elektronskem naslovu urskab@stoja-trade.si

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.