Napovedujemo ekskluzivno prodajo luksuznih stanovanj v Rezidenci Carpe Diem

rezidenca-carpe-diem/01_RCD_render_VHOD rezidenca-carpe-diem/03_RCD_render_SKUPNI-PROSTOR

Rezidenca Carpe Diem by dr. Bitenc – predstavlja ponudbo za brezskrbno in polno življenje. Polno in lepo opremljena imenitna stanovanja, izjemna lokacija in možnost, da si  zagotovite »concierge«, zdravstvene ter družabne storitve so zagotovila, ki novo prestižno rezidenco v centru prestolnice umeščajo med najbolj ekskluzivne naslove v Ljubljani. V omejenem naboru bivalnih prostorov, zasnovanih za tiste, ki radi živijo v popolnosti, bomo pomagali zagotavljati način življenja, ki ga najdemo le v najboljših svetovnih hotelih in prestižnih rezidencah. Tu ne boste le stanovalec-poskrbjeno bo, da boste uživali v vsakem trenutku življenja.

 

Rezidenca Carpe Diem sestavlja 14 stanovanjskih enot ter skupni prostor z recepcijo v pritličju. Rezidenca Carpe Diem, ki se nahaja ob Vilharjevi za Bežigradom, predstavlja unikatno priložnost za nakup, saj bo bodočim stanovalcem omogočala dodatne concierge in zdravstvene storitve, med drugimi: rezervacijo prevoza, kulturno-športnih dogodkov, čiščenje stanovanja, dostava hrane, medicinske preglede in masaže/fizioterapije na domu, fitnes članarino, zakup karte za bazen, in še mnoge druge.

 

 

Stanovanja se prodajo popolnoma opremljena in pripravljena na vselitev. Stanovanja sestojijo iz skupnega dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico, ter ločeno spalnico in kopalnico. Stanovanja so prostorna, funkcionalno in estetsko dovršena, ter zasnovana z maksimalnim izkoristkom naravne svetlobe.

 

 

DECOR & DESIGN je v sodelovanju z arhitekturnim birojem Standard d.o.o. zasnoval interier 14. stanovanj in skupni prostor Rezidence Carpe Diem. Stanovanja so zasnovana z maksimalno mero funkcionalnosti, ki skupaj z izborom kakovostnih produktov in materialov, uporabnikom omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo, ter se prilagodi njihovemu načinu življenja. Izbrani produkti notranje opreme so tehnološko dovršeni in preverjeni, o čemer priča dolgoletna tradicija njihovega razvoja.

 

 

Opremo objekta predstavljajo priznane italijanske blagovne znamke kot so Flos, Calligaris, Pianca, ter druge, ki s svojim brezčasnim izgledom in uporabnostjo ustvarjajo unikatne interierje in predstavljajo pravo razmerje med funkcionalnostjo ter estetiko.

 

 

Velikosti stanovanj bodo na voljo od cca 54 m2 neto pa do 74 m2 stanovanjske površine. Vsako stanovanje bo imelo po eno rezervirano parkirno mesto v garaži, ter shrambo.

 

 

Pokličite in si zagotovite prve informacije  projektu!

Za vse dodatne informacije vezano na projekt smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +38641 652 141 ali elektronskem naslovu zoran@stoja-trade.si

*Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija je še v pripravi in ni končna, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb in v tej fazi sprejema zgolj nezavezujoče rezervacije. 

*Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.