Napovedujemo ekskluzivno prodajo luksuznih stanovanj v Rezidenci Carpe Diem

rezidenca-carpe-diem/01_RCD_render_VHOD rezidenca-carpe-diem/03_RCD_render_SKUPNI-PROSTOR

Rezidenca Carpe Diem by dr. Bitenc – predstavlja ponudbo za brezskrbno in polno življenje. Polno in lepo opremljena imenitna stanovanja, izjemna lokacija in možnost, da si  zagotovite »concierge«, zdravstvene ter družabne storitve so zagotovila, ki novo prestižno rezidenco v centru prestolnice umeščajo med najbolj ekskluzivne naslove v Ljubljani. V omejenem naboru bivalnih prostorov, zasnovanih za tiste, ki radi živijo v popolnosti, bomo pomagali zagotavljati način življenja, ki ga najdemo le v najboljših svetovnih hotelih in prestižnih rezidencah. Tu ne boste le stanovalec-poskrbjeno bo, da boste uživali v vsakem trenutku življenja.

 

Rezidenca Carpe Diem sestavlja 14 stanovanjskih enot ter skupni prostor z recepcijo v pritličju. Rezidenca Carpe Diem, ki se nahaja ob Vilharjevi za Bežigradom, predstavlja unikatno priložnost za nakup, saj bo bodočim stanovalcem omogočala dodatne concierge in zdravstvene storitve, med drugimi: rezervacijo prevoza, kulturno-športnih dogodkov, čiščenje stanovanja, dostava hrane, medicinske preglede in masaže/fizioterapije na domu, fitnes članarino, zakup karte za bazen, in še mnoge druge.

 

 

Stanovanja se prodajo popolnoma opremljena in pripravljena na vselitev. Stanovanja sestojijo iz skupnega dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico, ter ločeno spalnico in kopalnico. Stanovanja so prostorna, funkcionalno in estetsko dovršena, ter zasnovana z maksimalnim izkoristkom naravne svetlobe.

 

 

DECOR & DESIGN je v sodelovanju z arhitekturnim birojem Standard d.o.o. zasnoval interier 14. stanovanj in skupni prostor Rezidence Carpe Diem. Stanovanja so zasnovana z maksimalno mero funkcionalnosti, ki skupaj z izborom kakovostnih produktov in materialov, uporabnikom omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo, ter se prilagodi njihovemu načinu življenja. Izbrani produkti notranje opreme so tehnološko dovršeni in preverjeni, o čemer priča dolgoletna tradicija njihovega razvoja.

 

 

Opremo objekta predstavljajo priznane italijanske blagovne znamke kot so Flos, Calligaris, Pianca, ter druge, ki s svojim brezčasnim izgledom in uporabnostjo ustvarjajo unikatne interierje in predstavljajo pravo razmerje med funkcionalnostjo ter estetiko.

 

 

Velikosti stanovanj bodo na voljo od cca 54 m2 neto pa do 74 m2 stanovanjske površine. Vsako stanovanje bo imelo po eno rezervirano parkirno mesto v garaži, ter shrambo.

 

 

Pokličite in si zagotovite prve informacije  projektu!

Za vse dodatne informacije vezano na projekt smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +38641 652 141 ali elektronskem naslovu zoran@stoja-trade.si

*Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija je še v pripravi in ni končna, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb in v tej fazi sprejema zgolj nezavezujoče rezervacije. 

*Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.