Ljubljana mesto, Center

Palais & Villa Schellenburg

V gradnji in prodaji je najprestižnejša soseska v Ljubljani - projekta Palais & Villa Schellenburg

O projektu

V stavbo Palais je umeščenih 110 stanovanj, uporabne površine med cca 62m2 in 340m2. Zasnova stanovanj poudarja velike in odprto zasnovane bivalne dele, ki jih vedno dopolnjujejo lože, balkoni ali terase. Večina stanovanj ima ločene dnevne sanitarije in poseben prostor za vzdrževanje - utility. Spalni del ima eno ali več spalnic ter neposredno ob njih predvideno kopalnico. Pri večjih stanovanjih ima vsaj ena spalnica (master bedroom) tudi pripadajočo kopalnico. Vsa stanovanja so z dvigali povezana s kletnimi prostori, kjer se v garaži nahajajo parkirna mesta in shrambe.

V stavbi Ville je predvidenih 15 stanovanj uporabne površine med 119m2 in 335m2. Stanovanja imajo v obliki zimskega vrta zastekljeno ložo ali teraso večje površine. Vsa stanovanja imajo v enoten bivalni del povezane kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor. V bližini se nahajajo dnevne sanitarije in utility. Spalni del je ločen in mu pripada ena ali več kopalnic. Vsa stanovanja so z dvigalom povezana s kletjo, kjer se v garaži nahajajo parkirna mesta in ob njih shrambe.

Kompleks Schellenburg sestavljata dve stavbi - Palais in Villa. Raznolika nadstandardna stanovanja ponujajo izjemne bivanjske pogoje – udobje na veliki kvadraturi, pametno zasnovani tlorisi in kakovostni materiali omogočajo nepričakovano udobnost življenja.

Stavbi sta umeščeni med osrčje slikovitega starega mestnega jedra in zelene obronke parka Tivoli.

Edinstveni kompleks s 125 premium stanovanji je povezan s tremi vrtovi, ki so dobili navdih prav v bližnjem parku Tivoli.

Lokacija

Projekt je umeščen v mestno jedro Ljubljane, in sicer ob Župančičevi ulici.

Enote

Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije glede razpoložljivosti enot.

Zoran Đukić, Direktor

Galerija