Ljubljana mesto, Moste-Polje, Moste

DCB Montana

druga polovica leta 2024
Izberite svoje stanovanje
9 nadstropij poslovnih prednosti brez primere

O projektu

Eksluzivna, sodobno zasnovana in kvalitetno grajena nova nadstandardna poslovna stavba, v kateri bodo na voljo različne pisarniške površine za najem.

Stavba zasleduje mednarodno priznani zlati certifikat DGNB, ki je izkaz kvalitetne in trajnostne gradnje.

Parkirni prostori so predvideni v kletni etaži same stavbe, tako bo v garaži možno najeti parkirni prostor po ceni 120€/parkirno mesto/mesec + obratovalni stroški + DDV.

Stavba bo imela v pritličju recepcijo, galerijo, restavracijo, kavarno, trgovino in sejne prostore, v kletnh etažah se bodo nahajale telovadnica, kolesarnica ter parkirišča s polnilnicami za električna vozila. Stavba ima 4 dvigala in enega pri požarnem izhodu. Pisarniške enote imajo možnost svoje kuhinje, sanitarije so skupne. V 2. in 6. nadstropju je večja pokrita zunanja terasa, ki je namenjena vsem zaposlenim v poslovni stavbi. Za varnost je poskrbljeno z videonadzorom, vstopom z vstopnimi karticami in detektorjem za vlome. Najemniki imajo vstop zagotovljen 24/7. Stavba je opremljena s požarnim škropilnikom in rezervnim generatorjem. Ogrevanje in hlajenje je urejeno s kombinacijo prezračevanja, konvektorja in talnega ogrevanja.

Vsaka pisarniška enota bo imela lasten vhod z recepcijo, vogalno pisarno, najemnikom prilagodljive prostore, sejno sobo in govorilnice, kuhinjsko nišo, LED razsvetljavo z nastavitvami, individualno regulacijo ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, nadzor porabe električne energije, toplote in hlajenja z individualnimi merilniki. Višina stropov v prostorih je 3m, steklene površine v njih so od tal do stropa, zato so prostori izjemno svetli in nudijo obilo naravne svetlobe. Finalizacija prostorov je možna glede na želje in potrebe najemnika.

Lokacija

Poslovna stavba DCB Montana se nahaja na odlični lokaciji blizu največjega nakupovalnega središča v Ljubljani z enostavnim dostopom na obvoznico, na Leskoškovi cesti

Enote

Možnost najema različno velikih enot v velikosti od 190,00 m2 do 10.500,00 m2, ki se nahajajo v devetih nadstropjih.

Osnovni podatki o projektu

Razpon cene: 18,50eur/m2 od 1. do 5. nadstropja ter 19,50eur/m2 od 6. do 9. nadstropja

Razpon velikosti: od 190,00 m2 do 10.500,00 m2

Vseljivo: druga polovica leta 2024

 

 

 

 

 

Galerija

Preverite ponudbo stanovanj in poslovnih enot.

Preveri ponudbo