Zeleni Objem - Nov projekt v objemu čudovite narave v Sostru

ZeleniObjem/view_4_1 ZeleniObjem/view_1

Napovedujemo gradnjo projekta Zeleni objem, zgolj 4 minute od obvoznice, v samem središču Sostra.

Projekt bo vseboval štiri dvostanovanjske dvojčke, od tega bo osem stanovanjskih enot danih v prodajo. Pritlično stanovanje v izmeri 64 m2 bo imelo lastno, tlakovano teraso (30 m2) in približno 150 m2 travnate površine, dve parkirni mesti in klet. Zgornje dupleks stanovanje v izmeri 118 m2 bo imelo 33 m2 teraso, dve parkirni mesti, približno 30 m2 zelenice tik ob vhodu v hišo in klet.


Gradnja naj bi se začela jeseni 2021. Vselitev naj bi bila spomladi 2023. Gradnja bo potekala na ključ in bo potekala na klasičen način. Prednaročniki bodo imeli priložnost sodelovati pri izbiri nekaterih zaključnih detajlov.

 

 

LOKACIJA
Projekt bo postavljen v bližini avtobusne postaje št. 13, 500 m od trgovine, gostilne in cerkve, frizerskega in kozmetičnega salona, ​​1 km do šole, vrtca, knjižnice, deželne banke, kmetijske zadruge ter bencinske črpalke in zadružnega doma.

Za rekreativce je na voljo veliko kolesarskih vzponov in pohodniških gozdnih poti. Na voljo so tudi fitnes, skvoš in teniško igrišče.

 

 

FENG SHUI
Projekt je obdan z naravno formacijo nižjih gričev, ki ponuja zaščito in čudovit objem ter se odpira proti mestu Ljubljana, kjer v daljavi tečeta potok Gobovšek in reka Ljubljanica.

To naravno dobrino smo okrepili z ustreznimi načrti, oblikovanimi v skladu s tradicionalno znanostjo Feng Shui. Zato smo k sodelovanju pri oblikovanju povabili mojstrico Ireno Erjavec Oven. Projekt se bo zato spremljal od začetka do konca z ustreznimi datumi za izkop, začetek gradnje in zaprtje objekta.

Hiše bodo imele dobro podporo podjetnikom in akademskim dosežkom.

 

 

Za več informacij o bodoči soseski smo vam z veseljem na voljo na telefonki številki +38641 652 141 ali elektronskem naslovu zoran@stoja-trade.si

 

*Opis in vizualizacije niso dokončni in jih je mogoče spremeniti pred začetkom prodaje.

*Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. Člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.