Zadnja priložnost

Izjemna lokacija v blizini centra Premišljena arhitektura Odličen tloris Luksuzno stanovanje na vrhu

Na Jamovi, v neposredni bližini centra Ljubljane, je v prvi polovici leta 2018 predviden začetek gradnje nadstandardne večstanovanjske vile s sedmimi stanovanji in podzemnimi parkirnimi prostori. Vrhunsko mikrolokacijo nadgradi moderna arhitekturna zasnova, orientacija vile in pogledi v smeri vzhod - zahod na Ljubljanski grad in Toscaninijev park. Predvidena vselitev je poletje - jesen 2019.

 

NE ZAMUDITE IZREDNE PRILOŽNOSTI ZA NAKUP NOVEGA 4-SOBNEGA STANOVANJA NA IMENITNI LOKACIJI V NEPOSRENI BLIŽINI CENTRA.

 

NA VOLJO SAMO ŠE DVE STANOVANJI (sledite spodnjima linkoma za več informacij):

https://www.stoja-trade.si/Nepremicnine/prodaja/stanovanja/stirisobno.t39/Ljubljana.r1/Vic-Rudnik.p1326/Vic.p19385/oglas3156166.html

 

https://www.stoja-trade.si/Nepremicnine/prodaja/stanovanja/trisobno.t7/Ljubljana.r1/Vic-Rudnik.p1326/Vic.p19385/oglas3156165.html

 

Urbanizem
Umestitev vile v prostor sledi urbanistični zazidalni liniji Jamove ceste in Langusove ulice. Njena osrednja lega na parceli nudi dovolj zunanjih površin na vseh straneh zemljišča. Na severu se nekoliko odmakne od ceste, na jugu in vzhodu se formirajo privatni zunanji atriji in skupne zelene površine, na zahodu pa se bo uredil nov uvoz z dostopom do kletne etaže.

 

Funkcionalnost
Vila je oblikovno zasnovana tako, da se v vsakem izmed stanovanj ustvarijo lepi pogledi navzven, kljub temu pa se med seboj nikoli ne križajo in zagotavljajo dovolj intime. Vsi bivalni prostori so orientirani na jug, medtem ko se ostali prostori razporedijo na vzhodem in zahodnem delu. Vsakemu stanovanju pripadajo zunanje površine v obliki atrija, balkona ali terase.

 

Arhitektura
Zunanjost je zasnovana moderno, njena podoba pa se oblikovno lepo zlije v območje obstoječih sosednjih vil. Zunanji materiali fasade in stavbnega pohištva so premišljeni in dolgotrajni, brez potrebe po izdatnem vzdrževanju. Proti severu je predvidena obloga iz prezračevane obešene fasade, proti jugu pa zaglajen tankoslojni omet. Izbrana barvna paleta je nevpadljiva in nekoliko zadržana.

 

Konstrukcija
Predvidena nosilna konstrukcija je armiranobetonska. Vila bo temeljena na betonskih vrtanih pilotih in temeljni plošči. Vse zunanje nosilne stene bodo prav tako armiranobetonske. Streha bo ravna z minimalnim naklonom, predviden finalni sloj je prodec. Notranje predelne stene v stanovanjih bodo izvedene iz zvočno in toplotno izoliranih mavčnokartonskih sten.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.