Stoja asistenca doma

STOJA asistenca doma vam omogoča brezskrbno bivanje, načrtovanje in selitev. S pomočjo izbranih partnerjev vam na enem mestu ponujamo vse kar potrebujete na področju nepremičnin;

selitve, vzdrževanje, čiščenje, prostorsko načrtovanje in nakupovanje. Iskanje mojstrov bo s pomočjo STOJA asistenca doma postalo prijetno in enostavno.

Kot cenjena stranka nepremičninske agencije STOJA ste pri izbranih ponudnikih deležni posebnih ugodnosti in dodatnih storitvev.
Pri naročilu le poudarite, da ste član STOJA asistence doma.

 

Prepustite se rokam mojstrov in uživajte v ugodnostih STOJA asistence doma.

DB SCHENKERmove – Strokovno, zanesljivo, učinkovito.

Selitev je pomembna življenjska prelomnica in je povezana s številnimi stresnimi situacijami.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov bo poskrbela, da bo vaša selitev potekala brez zapletov in bodo vse vaše stvari na cilj prispele varno in v dogovorjenem času. Spremljali vas bomo na vseh korakih, od svetovanja in priprave individualne ponudbe, do zavarovanja in prevoza dragocenosti v vaš novi dom.

Odločite se za prijetno izkušno in izberite selitev z DB Schenker.

več

LiveIn

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Vsak prostor in človek sta zgodbi zase, zato se vsaki stranki in njenemu ambientu posvečamo individualno. Predvsem se trudimo v vsakem prostoru poiskati njegove prednosti in jih maksimalno izkoristiti, da iz njega iztržimo kar najbolj estetsko in bivanju primerno celoto.

več

ARTIDEA

BISTVENO VEČ KOT SALON NOTRANJE OPREME

O hranjamo 20-letno tradicijo na slovenskem trgu in skozi leta smo se optimizirali v svetovalno – prodajni salon. V Artidei nudimo namreč tudi projektiranje in oblikovanje notranjih ter zunanjih projektov vse od zasnove pa do končnega projekta. Pri svetovanju in načrtovanju se poslužujemo opreme priznanih oblikovalskih imen pohištvene industrije, s katero vsak prostor, bivalni ali poslovni, pridobi svoje posebno vzdušje.

več

Hišnik Janez

NAČRTOVANJE, PREVOZ IN MONTAŽA POHIŠTVA IKEA.

Si želite novo kuhinjo IKEA? Mi vam jo izrišemo, naredimo točen načrt po vaših željah, pripeljemo, zmontiramo in to samo v TREH DNEH.

več

Vatovec d.o.o.

SELITVENI SERVIS

Slovimo kot zaupanja vredno podjetje, ki si je s kakovostnimi in zanesljivimi storitvami mednarodnih selitev utrdilo svoje mesto tako doma kot v tujini. Naše storitve so do potankosti prilagojene željam in potrebam strank, poleg tega pa s profesionalnim pristopom in dolgoletnimi izkušnjami poskrbimo, da se v največji meri izognete stresu, ki ga selitev sicer prinaša.

 

več

ATRI arhitekturni studio sestavlja ekipa vrhunskih oblikovalcev ter arhitektov, ki bodo vaš dom ali delavno mesto spremenili v moderno in dovršeno celoto. 

več

Zavarovalnica Sava

ZAVAROVANJE

Zavarovalnica Sava je nastala z združitvijo Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia in hrvaških družb Velebit osiguranje ter Velebit životno osiguranje.

več

Harvey Norman

KAKOVOSTNO POHIŠTVO

Prvo poglavje zgodbe o uspehu so zapisali leta 1961 v Avstraliji, ko je ustanovitelj Gerry Harvey skupaj s trgovcem Ianom Normanom v predmestju Sydneyja odprl prvo poslovalnico, takrat osredotočeno na prodajo električnih naprav. Več kot petdeset let pozneje Harvey Norman ostaja na vrhu in se ponaša s poslovalnicami na Novi Zelandiji, v Maleziji, Singapurju, na Irskem, na Hrvaškem in seveda v Sloveniji, kjer smo prisotni že od leta 2002.

več

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.