Prodaja Palais & Villa Schellenburg

Schellenburg/_KAM5913-220907 Schellenburg/_KAM5835-220907 Schellenburg/_KAM5854-220907 Schellenburg/02_hsa_slovenien_aussen_cam12 Schellenburg/13_hsa_slovenien_aussen_cam03 Schellenburg/09_hsa_slovenien_aussen_cam15

V gradnji in prodaji je najprestižnejša soseska v Ljubljani - projekta Palais & Villa Schellenburg (bivši Kolizej).

V stavbo Palais je umeščenih 110 stanovanj, uporabne površine med 62m2 in 340m2. Zasnova stanovanj poudarja velike in odprto zasnovane bivalne dele, ki jih vedno dopolnjujejo lože, balkoni ali terase. Večina stanovanj ima ločene dnevne sanitarije in poseben prostor za vzdrževanje - utility. Spalni del ima eno ali več spalnic ter neposredno ob njih predvideno kopalnico. Pri večjih stanovanjih ima vsaj ena spalnica (master bedroom) tudi pripadajočo kopalnico. Vsa stanovanja so z dvigali povezana s kletnimi prostori, kjer se v garaži nahajajo parkirna mesta in shrambe.

 


V stavbi Ville je predvidenih 15 stanovanj uporabne površine med 119m2 in 335m2. Stanovanja imajo v obliki zimskega vrta zastekljeno ložo ali teraso večje površine. Vsa stanovanja imajo v enoten bivalni del povezane kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor. V bližini se nahajajo dnevne sanitarije in utility. Spalni del je ločen in mu pripada ena ali več kopalnic. Vsa stanovanja so z dvigalom povezana s kletjo, kjer se v garaži nahajajo parkirna mesta in ob njih shrambe.

 

Pri naši agenciji so že v teku informativni pogovori o samem projektu, predstavitev obstoječih materialov in rezervacije bodočih prodajnih enot.

 

Villa Schellenburg

Najmanjše stanovanje je veliko 119 m2 (bivalne površine) oz. 160 m2 (skupaj uporabne površine).

Največje stanovanje je veliko 225 m2 (bivalne površine) oz. 267 m2 (skupaj uporabne površine).

 

Palais Schellenburg

Najmanjše stanovanje je veliko 68 m2 (bivalne površine) oz. 74 m2 (skupaj uporabne površine).

Največje stanovanje je veliko 333 m2 (bivalne površine) oz. 520 m2 (skupaj uporabne površine).

 

Celoten objekt se bo nahajal v središču mesta in v neposredni bližini glavnih družbenih, kulturnih in poslovnih objektov v prestolnici. Nepremičnina bo zgrajena na lokaciji, ki omogoča enostaven dostop do starega mestnega jedra in vsega, kar jedro ponuja pešcu, hkrati pa bo omogočala rekreacijo in sprehode v Tivoliju, na Rožnik, itd. Stanovalci bodo lahko resnično začutili utrip največjega slovenskega mesta.

 

Podrobnejše podatke o projektu – TLORISE IN CENIKE, vam z veseljem podamo na informativnem sestanku. Za določitev termina sestanka, ki vam najbolj ustreza, smo na voljo prek telefonske številke +386 41 652 141 ali preko e-pošte na naslovu zoran@stoja-trade.si

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.