Na sončni jadranski obali, se tik ob portoroški marini razprostirajo luksuzni apartmaji Residence Portorož

ResidencePortoroz/Zajeta-slika ResidencePortoroz/_MG-Pano_1 ResidencePortoroz/DJI ResidencePortoroz/_MG-Pano Residence Portorož - Marina Residence Portorož - Marina Residence Portorož - Marina Residence Portorož - Marina

Pričela se je prodaja edinstvenih apartmajev v izvrstni soseski Residence Portorož tik ob Marini Portorož.

 

Nakup apartamaja predstavlja izvrstno bivanjsko kot tudi investicijsko priložnost.

 

POSTOPEK PRODAJE:

Prodaja apartmajev v Residence Portorož po potekala preko javne dražbe zato vas vabimo k nakupu

- z oddajo nezavezajoče informativne ponudbe za nakup posameznih stolpičev ali celotnega apartmajskega kompleksa do 20. 3. 2020. [KAKO KUPITI?]

- z oddajo zavezujoče ponudbe za nakup posameznega apartmaja - Residence portorož predvidoma od 15. 4. 2020 dalje. [V pripravi]

 

Prijavite se na dneve odprtih vrat, ki bodo potekali takoj po zaključku pandemije oz v skladu s priporočili NIJZ-ja.
Na dnevu odprtih vrat si boste lahko ogledali notranjost izbranih apartmajev, si ogledali okolico ter pridobili vse informacije pred oddajo zavezujoče ponudbe.

 

Za vse dodatne informacije ter ogled smo vam na voljo na telefonski številki +386 41 652 141 ali elektronskem naslovu residence-portoroz@stoja-trade.si.

 

S klikom na sliko si oglejte spletno stran projekta www.residence-portoroz.si in izberite želeno stanovanje:

 

 

Mediteranska arhitektura

Pogled iz apartmajev Residence Portorož, ki so tik ob Marini Portorož, seže do bližnjega Portoroža, objame zasanjan kraški svet in zdrsne daleč do obzorja, kjer se stikata modrina neba in neskončno valovanje morja.

 

Izbrana notranja oprema apartmajev zagotavlja mirno in sproščeno bivanje le nekaj metrov od morja. Sedem stolpičev je poimenovanih po vetrovih Jadranskega morja - Burin, Levant , Ostro, Lebič, Maestral, Ponent in Garbinin - in obsega vsak po deset apartmajev različnih velikosti.

 

 

Tipi apartmajev

Apartmaji tipa Classic velikosti 65,5 kvadratnega metra so dvosobni in imajo dve kopalnici.

 

Apartmaji tipa Superior so trisobni s kvadraturo slabih 70 kvadratnih metrov in imajo dve kopalnici. Pritlični apartmaji imajo atrij in dve notranji parkirni mesti, drugi apartmaji tega tipa pa imajo po eno notranje in zunanje parkirno mesto.

 

Apartmaje tipa Royal, ki so v zgornjih nadstropjih vsakega stolpiča, odlikujejo velike terase. So trisobni, polno opremljeni, imajo dve kopalnici ter dve notranji in eno zunanje parkirno mesto. Kvadratura prestižnih apartmajev tipa Royal je nekaj manj kot 75 kvadratnih metrov. Cene in druge informacije o apartmajih najdete na spletni strani www.residence-portoroz.si.

 

 

Sprehajalne poti

Sprehajalna pot gosta iz apartmajskega naselja ob obali pripelje do središča Portoroža. Streljaj od apartmajev Residence Portorož je tudi vse bolj priljubljena kolesarska pot Porečanka (Parenzana), ljubitelje hoje pa pot zanese do bližnjih Sečoveljskih solin ali do Forme vive. V neposredni bližini je tudi športno in rekreacijsko središče, znano predvsem po številnih odlično pripravljenih teniških igriščih. Številne počitniške in športne aktivnosti omogoča tudi Marina Portorož, ki je tik ob naselju in se lahko pohvali z edinim otokom ob slovenski obali. Spremljajočo gostinsko ponudbo, od osvežilnih napitkov in okusnih jedi z žara do vabljivih sladic, dopolnjujeta odlični restavraciji v marini.

 

 

Nakup kot naložba

Zaradi odlične lege je apartmajsko naselje privlačno tako za domače kot tuje turiste, zato lahko nakup predstavlja izvrstno investicijsko priložnost. Glede na povpraševanje se vse pogosteje dogaja, da se zmogljivosti nastanitev na Obali zapolnijo že ob prvomajskih praznikih, še bolj pa se to pokaže v glavni turistični sezoni. Povpraševanju primerne so sezonske cene nastanitev.

 

Za vse dodatne informacije ter ogled smo vam na voljo na telefonski številki +386 41 652 141 ali elektronskem naslovu residence-portoroz@stoja-trade.si.

 

ZA VAS IMAMO TUDI ŠE NEKAJ STANOVANJ V NOVI SOSESKI MARINA REZIDENCA V SEČI

V mirnem zaselku Seča nad Portorožem prodajamo osem dvosobnih stanovanjskih enot v dveh štiri stanovanjskih objektih (stanovanja) ter štiri enote v dveh dvostanovanjskih objektih (enote). Naselje je primerno odmaknjeno od glavne ceste oziroma hrupa in ima z lastno interno cesto urejen dostop do vse javne infrastrukture. Zelo priročna je tudi bližnja cestna povezava Lucija – mejni prehod Sečovlje. Do morja in plaž je nekaj minut.

Več o samem projektu si lahko ogledate na https://www.stoja-trade.si/Marina-Rezidenca/

Za vse dodatne informacije ter ogled vam je na voljo agentka Jana Caserman Dončić na telefonski številki +386 30 642 624 ali elektronskem naslovu jana@stoja-trade.si.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.