Opekarska20 - Nov standard bivanja na eni najprivlačnejših lokacij v Ljubljani

Opekarka20/PRODAJNI-KATALOG----ENOSTRANSKI-FINALNI_pages-to-jpg-0016 Opekarska20/PRODAJNI-KATALOG----ENOSTRANSKI-FINALNI_pages-to-jpg-0005 Opekarska20/hisa2 Opekarska20/hisa1 Opekarska20/hisa3

Štiri sodobne nizkoenergijske vrstne hiše zagotavljajo veliko prostora za urbano bivanje, z naravo tik pred vrati. Mirna mestna soseska umeščena v samo središče prestolnice nudi vso potrebno infrastrukturo in omogoča stalno vpetost v družabno, kulturno in poslovno okolje, v neposredni bližini pa s svojimi lepimi mostovi in slikovitimi obrežji k sprehodom vabi reka Ljubljanica.

 

Vrvež starega mestnega jedra je oddaljen le nekaj minut hoje, bližina obvoznice pa omogoča hiter pobeg iz mesta.

 

 

Sodobna arhitekturna zasnova vse prednosti lokacije prevede v sanjski dom, ki nudi visoko udobje in veliko mero zasebnosti, a hkrati predstavlja eleganten poklon dediščini. Razporeditev prostorov v treh etažah omogoča prilagajanje njihove namembnosti glede na vsakokratne potrebe in želje uporabnika.

 

Prefinjeno bivalno kulturo dopolnjujejo urejene zunanje površine skrite pred pogledi z ulice.

 

Estetika arhitekture je trajno zagotovljena z brezčasno kombinacijo dediščine in sodobnosti, ki se združita v fasadnem ovoju iz opeke in aluminija. Kombinacija materialov in minimalna barvna odstopanja fasadnih opek prispevajo k estetskim kontrastom iz vseh uličnih perspektiv, medtem ko fasadna perforacija z ustvarjanjem igre svetlobe in sence obogati interier, ki se ga nikoli ne naveličaš.

 

 

Zgolj lastna hiša omogoča privilegij svobodne izbire življenjskega sloga brez sklepanja kompromisov. Če k temu prištejemo še varno družbo veleposlaništev in ostale prednosti lokacije Opekarska20 premore idealno sožitje bivalnega, družabnega, urbanega in naravnega okolja, ki bo navduševalo tudi prihodnje generacije.

 

Oznaka

Neto površina

[m2]

Garaža

[m2]

Strešna terasa

[m2]

Atrij

[m2]

Parcela

[m2]

Cena z DDV

[EUR]

Zunanja parkirna mesta
Hiša1 169,45 21,83 25,68 138,60 308,00 PRODANO 2 x PM (všeto v ceno!)
Hiša2 169,45 21,83 25,68 39,60 179,00 PRODANO 1 x PM (proti doplačilu)
Hiša3 169,45 21,83 25,68 57,60 197,00 PRODANO 1 x PM (proti doplačilu)

 

Za vse dodatne informacije vezano na projekt smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +38641 652 141 ali elektronskem naslovu zoran@stoja-trade.si

 

PROGRAMSKA ZASNOVA IN OBLIKOVANJE

Vsaka vrstna hiša predstavlja samostojno enostanovanjsko enoto. Tlorisne zasnove hiš so enake. Razporeditev prostorov upošteva in presega veljavne zakone na področju projektiranja stanovanjskih stavb, ter omogoča visoko kvaliteto bivanja predvsem s stališča zasebnosti in funkcionalnosti. Prostori so razporejeni v treh nadzemnih etažah (pritličje, nadstropje, terasna etaža). Vertikalna komunikacija med etažami je omogočena po lastnem stopnišču.

 

Zunanjost objektov je kljub enotni zasnovi dinamična, z jasno nakazano medsebojno delitvijo uličnih fasad posameznih enot, ki jih predstavljajo zamiki fasad v predelu stopnišč. Streha je ravna (nepohodna). Servisni dostop na streho je mogoč iz terase s pomočjo lestve.

 

 

Pritličje je namenjeno dnevnemu bivanju. Dnevna soba, skupaj s kuhinjo in jedilnico sestavlja sodoben “open space“ bivalni prostor, ki se odpira proti zasebnemu atriju. Nad delom dnevne sobe (v podaljšku stopnišča) je izvedena odprtina v medetažni plošči, ki omogoča prehajanje svetlobe iz zgornjih etaž in povečuje občutek dinamičnosti in prostornosti. V pritlični etaži so locirani tudi garaža, predprostor in dnevne sanitarije.

 

Vsaka hiša ima izveden dimnik (notranji premer 180mm), ki omogoča kasnejši priklop kamina (predvidena lokacija v podaljšku kuhinjskega otoka). Dimniška cev se na spodnjem delu zaključi nad stropom pritličja in se v fazi gradnje estetsko zapre s mavčnokartonsko oblogo (enako velja tudi za odvod nape nad kuhinjskim otokom). Takšna izvedba omogoča podaljševanje dimnika navzdol, glede na potrebe izbranega kamina (direktni oz. stranski priklop). Izveden je tudi dovod zraka za potrebe kamina. Kamin ni predmet osnovne ponudbe.

 

V nadstropju in terasni etaži so razporejeni spalni, sanitarni in pomožni prostori. Velikost in pozicija prostorov omogoča uporabniku prilagajanje njihove namembnosti glede na vsakokratne potrebe in želje.

 

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Varčevanje z energijo je zasnovano na način, da izbrani sistemi izkoriščajo vso razpoložljivo infrastrukturo, ne zmanjšujejo bivalnega komforta in omogočajo preprosto uporabo in vzdrževanje. Posledično je varčevanje z energijo zasnovano na kvalitetni toplotni izolaciji oboda objektov brez toplotnih mostov, pravilnemu dimenzioniranju in lociranju fasadnih odprtin, uporabo varčnega nizkotemperaturnega sistema ogrevanja in lokalnega prezračevanja z vračanjem toplote, ter hlajenjem vseh bivalnih prostorov, ki omogoča tudi ogrevanje v prehodnih mesecih.

 

V skladu s Pravilnikom o učinkoviti rabi energije v stavbah, se hiše uvrščajo med nizkoenergijske stavbe.

 

Za vse dodatne informacije vezano na projekt smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +38641 652 141 ali elektronskem naslovu zoran@stoja-trade.si

 

Več o samem projektu si lahko ogledate v spletnem katalogu s klikom na spodnjo povezavo:

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.