Novice in dogodki

Odpiranje zavezujočih ponudb za nakup stanovanj v poslovno-stanovanjski soseski Celovški dvori bo potekalo prihodnji teden komisijsko ob prisotnosti notarja, ki bo opravil popis vseh prispelih ponudb in preveril njihovo veljavnost. Izbor najugodnejših ponudnikov bo skladno z določili Vabila k oddaji zavezujoče ponudbe znan predvidoma v drugi polovici decembra, takrat bodo o izboru obveščeni tudi ponudniki.

več

Na tem mestu bi vas želeli opozoriti na določila Energetskega zakona, ki lastnikom nepremičnin nalagajo obveznost pridobitve energetske izkaznice. Energetsko izkaznico mora do 31. 12. 2014 pridobiti vsak lastnik nepremičnine, ki želi nepremičnino oddati za obdobje enega leta ali več, ali lastnik, ki želi nepremičnino prodati. Če lastnik nepremičnino proda ali nepremičnino odda za obdobje enega leta ali daljše obdobje in pri oglaševanju ne priloži energetske izkaznice, mu grozi globa v znesku 250,00 EUR. Odsotnost energetske izkaznice ni ovira za sklenitev pogodbe (tudi ni ovira za vknjižbo novega lastnika v zemljiško knjigo v primeru prodaje), vendar vas lahko od marca 2015 doleti (dodatna) globa, če pri sklenitvi najemne ali prodajne pogodbe ne izročite energetske izkaznice. Ta globa znaša 300,00 EUR.

več

Vse interesente, ki želite ogled v soseski Celovški dvori ponoviti ali se morda še niste uspeli prijaviti na ogled, ali pa zgolj potrebujete še kakršne koli informacije glede oddaje ponudbe za nakup stanovanja, vabimo v petek 25.11.2016 med 9:00 in 17:00, da si BREZ PREDHODNE NAJAVE, kadarkoli v tem terminu ogledate vsa za vas zanimiva stanovanja v prvi prodajni fazi – prvih 56 stanovanj – v soseski Celovški dvori.

več

Ljubljana, 9. november 2016 – Prodaja stanovanj v soseski Celovški dvori teče v skladu z načrti. Nov sklop 51-tih stanovanj v drugi lameli, ki se pospešeno čistijo, osvežujejo in so po potrebi deležna manjših prenov, bo kupcem na voljo predvidoma že v začetku novega leta. Med njimi je 5 garsonjer, 21 dvosobnih, 17 trisobnih in 8 štirisobnih stanovanj. Zaradi velikega povpraševanja bosta prodajni postopek in obdobje odprtih vrat iz 45 skrajšana na do največ 30 dni.

več

Sporočamo vam, da se prodaja stanovanj v soseski pospešeno nadaljuje. Ker imate do zaključka odprtih vrat, 29.11.2016, zgolj še malo časa vam predlagamo, da si čim prej rezervirate svoj termin ogleda.

Tisti ponudniki, ki s svojo ponudbo v prvi prodajni fazi (56 stanovanj v lameli 1) v soseski Celovški dvori ne boste uspešni pri nakupu, boste imeli ekskluzivno možnost nakupa vseh stanovanj prve prodajne faze, ki se zaradi matematične izbire stanovanj ne bi prodala.

več

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.