Novice in dogodki

Nova stanovanjska soseska Terasna Idila, ki se nahaja na Prušnikovi v Šentvidu obsega 14 modernih stanovanjskih enot. Stanovanja v soseski se raztezajo od manjših 2-sobnih pa do prostornih 4-sobnih ...
več

Soseska Devana Park, ki se nahaja tik ob Golovcu na Hradeckega cesti, je že v zaključni fazi izgradnje. Na voljo še nekaj čudovitih 3- ter 4-sobnih stanovanj s prostornimi zunanjimi površinami.

več

Napovedujemo prodajo čudovitih sončnih stanovanj ob Masarykovi cesti.

Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije, uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

več

Po letih čakanja je bilo za gradnjo in prodajo projekta Koseško Okno končno pridobljeno tako gradbeno dovoljenje kot tudi sprejeti splošni pogoji prodaje, tako da je prodaja stanovanj in poslovnih prostorov že v polnem zagonu.

več
Z veseljem Vas obveščamo, da smo pričeli z odprodajo zadnjih preostalih apartmajev Residence Portorož v Marini Portorož. Nakup apartmajev bo potekal po načinu – »prvi pride, prvi kupi«, podpis ...
več

Prodaja apartmajev v sončni Residence Portorož v Marini Portorož je prestavljena zaradi pandemije in se bo pričela ob zaključku pandemije oz. skladno s priporočili NIJZ.

več

Z veseljem vam sporočamo, da dela na gradbišču projekta Devana Park potekajo nemoteno.

Projekt v zadnjih mesecih hitro raste in tako so v tem mesecu zalili že plato 6. nadstropja, ki omogoča tudi čudovite razglede tako na Ljubljanski grad, kot tudi na Alpe.

več

Kakšen je vpliv pandemije koronavirusa na ponudbo, povpraševanje in posledično na cene nepremičnin? Vse bo odvisno od trajanja epidemije novega koronavirusa, medtem pa se na najemniškem trgu že pojavljajo spremembe.

več

Z veseljem vam sporočamo, da aktivnosti na projektu Majske Poljane potekajo po predvidenem časovnem planu. Rezervacije že potekajo, na voljo le še 23 stanovanj od skupno 73. Pohitite in si zagotovite svojega na: https://www.majskepoljane.si/

več

Vse aktivne iskalce oziroma potencialne kupce novih modernih stanovanj obveščamo, da se je pričela rezervacija najmodernejše zasnovanih stanovanj, ki se nahajajo v centru Nove Gorice – na Prvomajski ulici. Pozicija omogoča čudovite poglede na okoliško naravo in hiter dostop do avtoceste, kar je lahko ključno pri iskanju novega doma.

več

Obveščamo vas, da smo pričeli s sprejemanjem rezervacij ter informiranju potencialnih kupcev o stanovanjih in poslovnih prostorih v novem objektu B – Tisa v kompleksu Majske Poljane.

Gradnja in prihajajoča prodaja stanovanj v objektu B – Tisa označuje osvežitev stanovanjskega trga v Novi Gorici, saj v zadnjih letih na tem področju praktično ni bilo ponudbe novih stanovanj, ki so opremljena z dvigali in parkirnimi mesti v podzemni garaži.

več

Obveščamo vas, da se je pričela prodaja apartmajev Residence Portorož v Marini Portorož. Prodaja 68 opremljenih apartmajev v 7 vilah v sami Marini Portorož poteka preko javne dražbe.

več

Pričetek gradnje druge stolpnice Majske Poljane, Nova Gorica

Novica, news: V prvi polovici leta 2021 bo na voljo 73 novih stanovanj

Z današnjo postavitvijo temeljnega kamna se je tudi uradno začela gradnja enajstnadstropne stolpnice B na območju Majskih poljan. Družba K.Tivoli bo za deset milijonov evrov zgradila 73 stanovanj, ki bodo vseljiva v prvi polovici leta 2021. Ko bodo ta prodana, bo sledila še gradnja stolpnice C, tako da bo mesto, v katerem stanovanj primanjkuje, pridobilo 146 novih stanovanj.

več

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.