Novice in dogodki

Velika dobrodošlica na Masarykovi

Novice/Rezidenca-Masarykova

Nakup stanovanja je najpogosteje orientiran na večja mesta. V njih je namreč več priložnosti za delovna mesta pa tudi sicer mestno življenje ponuja precej prednosti in to za prav vse generacije. Pri nas je zlasti mikavna prestolnica, v kateri bo moč v prihodnje živeti v moderno zasnovanih stanovanjih, ki bodo locirana na izjemno privlačne dele glavnega mesta.

Če je nakup stanovanja v bližnji prihodnosti vaša glavna misel, je najbolje, da spremljate vse novosti, ki so povezane z gradnjo stanovanj. Velika dobrodošlica za vas je lahko namenjena tudi na Masarykovi v Ljubljani, kjer že rastejo sodobno zasnovana stanovanja.

Odlična novica tudi za poslovni svet

Masarykova je bogatejša za rezidenco, ki obsega 3 garsonjere, 42 dvosobnih stanovanj, 21 trisobnih in 15 štirisobnih stanovanj, skupaj torej 81 stanovanjskih enot, med katerimi je lahko vsaj ena vaša.

Velika priložnost se v samem središču Ljubljane ponuja še podjetnikom, saj rezidenca Masarykova vključuje še tri poslovne prostore, in sicer v pritličju soseske. Vsi trije so obrnjeni na cesto, da bodo priložnosti za sklepanje posla še bližje pri roki.

 

Stanovanja z zunanjo površino z odprtim pogledom na okolico

Velik plus, ki ga rezidenca Masarykova ponuja svojim kupcem stanovanj, je tudi zunanja površina. Vsa stanovanja namreč vključujejo ložo ali teraso. Na njej lahko v prostem času sproščeno uživate ter od daleč v miru opazujete živahen utrip mesta.

Če se boste pravočasno povezali s ponudniki stanovanj, si lahko kupite stanovanje s pogledom proti staremu mestnemu jedru z mogočnim Ljubljanskim gradom. A ne glede na to, katero stanovanje v rezidenci Masarykova si boste izbrali za bivanje, na dosegu roke boste imeli prav vse.

Cene posamezne stanovanjske enote

Življenje v rezidenci Masarykova je namenjeno kupcem, ki želijo bivati v moderno opremljenih meščanskih stanovanjih. Če si želite, da je dobrodošlica v samem središču naše prestolnice namenjena tudi vam, se povežite s ponudnikom še danes.

Cene za posamezne stanovanjske enote so vam že na voljo na spletu. Preverite jih in se s svojimi najbližjimi še danes temeljito pogovorite o idealni življenjski priložnosti, ki ji ni para.

 

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu masarykova@stoja-trade.si

Vse tlorise s cenami pa si lahko ogledate tudi na spletni strani www.masarykova.si

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.