Novice in dogodki

Ujemite zadnjo priložnost za ugodni nakup stanovanja

Novice/003_stolpa_exterier_F1-Small Novice/roska_od_tirov_pplSmall Novice/Dnevnik_1

Nepremičninski trg postopoma okreva in upanje, da bodo cene nepremičnin padale kot so pred leti je iluzorno. Poznavalci nepremičninskega trga že sporočajo, da cene nepremičnin ponovno rastejo. To je tudi jasen signal vsem potencialnim kupcem nepremičnin, da naj pohitijo z nakupom in prehitijo podražitve.

Tako kot se dražijo nepremičnine v evropskih prestolnicah se dražijo tudi v našem glavnem mestu. A v mesecu maju imate še vedno priložnost, da si kupite stanovanje v nepremičninah, ki jih podražitve še niso doletele. Takšna stanovanja so tista v soseski Celovški dvori v Šiški, ki velja za eno najznamenitejših četrtnih skupnosti v našem glavnem mestu. Lokacija soseske bo navdušila tako ljubitelje narave kot tiste, ki jim je bolj pri srcu urbano okolje. Najožje središče Ljubljane je tako rekoč na dlani, prav tako blizu je tudi zelena okolica mesta.

Lokacija, lokacija in še enkrat lokacija

Kadar govorimo o nepremičninah, je lokacija tista, ki kroji njihovo ceno in kakovost bivanja. Soseska Celovški dvori se vsekakor lahko pohvali z dobro lokacijo in izgrajeno infrastrukturo, zato ni nič presenetljivega, da je soseska pritegnila številne družine. Veliko povpraševanje po stanovanjih v Celovških dvorih potrjuje, da soseska s svojo lokacijo in infrastrukturo izpolnjuje vse zahteve sodobnega kupca. Njena lokacija je privlačna – od najožjega središča Ljubljane je oddaljena le 4 kilometre, streljaj od nje je tudi avtocestni priključek Ljubljana-sever, zato se vsako potovanje na lepše lahko začne tako rekoč takoj, brez prebijanja čez mestno gnečo. Z javnim prevozom je odlično povezana z mestnim jedrom in tudi s širšo Slovenijo, saj je na njenem robu več linij Ljubljanskega potniškega prometa, blizu pa je tudi železniška postaja Litostroj. Tisti, ki svoje poti najraje opravljajo s kolesom, se lahko zanesejo na urejene kolesarske steze.

Kakovost bivanja

Soseska Celovški dvori se ponaša z razgibanim stanovanjskim delom, ki je zasnovan iz dveh sklopov objektov. V kletnih etažah stanovanjskega dela so parkirna mesta za stanovalce, kolesarnice, shrambe, tehnični prostori ter zbirna mesta komunalnih odpadkov. Vsi deli objekta so dostopni funkcionalno oviranim osebam.

Zasnova soseske Celovški dvori je klasična masivna armiranobetonska konstrukcija z vertikalnimi stenami, stebri ter medetažnimi armirano betonskimi ploščami. Fasada je toplotno izolirana in prezračevana ter obložena z lesnimi kompozitnimi ploščami. Na jugovzhodnem delu soseske je zgrajena in ozelenjena protihrupna pregrada, ki ščiti stanovanja pred vplivi iz območja nekdanje remize, sedanjega LPP.

Vsa stopnišča in predprostori stopnišč ter hodniki imajo položen naravni kamen. V vseh prostorih stanovanj je kot zaključen sloj položen klasični lakiran hrastov parket, v sanitarijah pa keramika. Na terasah in ložah je položen granitni gres z nedrsečo površino.

Vsa okna, balkonska vrata, zasteklitve lokalov in vhodna vrata v skupne prostore so iz ALU profilov, zastekljena z dvoslojnim izolacijskim termopan steklom. Na vratih oziroma okenskih krilih so nameščene notranje ALU žaluzije. Notranje okenske police so iz PVC- ja, zunanje pa iz ALU pločevine. Vhodna vrata v stanovanja so protipožarna in protivlomno opremljena. V objektih so v vseh stopniščih vgrajena osebna dvigala, ki povezujejo vse etaže.

Prijetna okolica

Proste površine na območju med stanovanjskimi objekti so urejene kot skupne površine in so namenjene vsem stanovalcem. Površine so opremljene s parkovno in urbano opremo ter otroškimi igrali. Ob objektu so urejene tlakovane pešpoti, ki omogočajo dostop tudi funkcionalno oviranim ljudem. V podaljšku trga med dvema stanovanjskima sklopoma je še košarkarsko igrišče, na katerem se bodo morda kalili bodoči košarkarji.

Za tiste, ki cenijo prosti čas

V bližini soseske je veliko živilskih trgovin ter prenovljeni Mercator center, blizu sta tržnici Koseze in Šiška, poslovalnice vseh večjih bank, zdravstveni dom Šiška ter veterinarska ambulanta in trgovina za male živali.

Soseska je bila zasnovana kot soseska več generacij. V njeni bližini se nahaja več vrtcev in osnovnih šol, za rekreacijo in mirno preživljanje prostega časa so vam v soseski na voljo športna igrišča, parki z urbano opremo in otroškimi igrali. Na drugi strani Celovške ceste boste našli Knjižnico Šiška, bližnja Kino Šiška in Vodnikova domačija bogatita kulturno dogajanje v Šiški, v bližini pa je na voljo tudi veliko rekreativnih površin.

Športni park Tivoli ponuja veliko možnosti za rekreacijo, v bližini so tudi Športni center Ilirija, športni društvi Gib in Triglav ter večji fitnes centri. Hiter pobeg v naravo omogočajo številne sprehajalne in kolesarske poti v bližini. Rožnik brez dvoma nudi neskončno možnosti za rekreacijo in oddih, priljubljena točka za sprehod pa je tudi Koseški bajer.

Ne zamudite priložnosti

Samo še do konca meseca maja imate čas, da oddate svojo ponudbo za eno izmed 117 stanovanj, ki so še na voljo. Če iščete novi dom v Ljubljani, je to vsekakor edinstvena priložnost, da si zagotovite stanovanje po ugodnejši, stari ceni.

Prodaja stanovanj v soseski Celovški dvori poteka le še do 31. maja 2017. Na voljo je 117 stanovanj. Kupci imate do 31. maja čas, da oddate svojo ponudbo. Varščina za stanovanja znaša 3000 evrov za do tri izbrana stanovanja. Izklicne cene za stanovanja so objavljene na spletni strani http://www.celovskidvori.eu/, v zavihku Prodaja pa vam je na voljo več informacij o prodajnem postopku. 

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.