Novice in dogodki

Rezidenca Prule – bivanjski prostori z ogromno naravne svetlobe

Novice/3-2

Rezidenca Prule je zasidrana na izjemni lokaciji v neposredni bližini naše prestolnice. V bližini je veliko prijetnih zelenih površin, ki kar same od sebe vabijo, da se sprehodite po njih. Sprehod po njih si lahko privoščite z nakupom novega stanovanja na tej prvovrstni lokaciji. Na tem mestu bo namreč v bližnji prihodnosti na voljo pet stanovanj, ki bodo izpolnila vsa pričakovanja kupcev nepremičnin.

Objekt je zaznamovan s prav posebnim pečatom: življenje v njem vam omogoča bližino mestnega jedra in pristen stik z naravo. Vsa stanovanja so zasnovana visoko funkcionalno, s premišljeno razporeditvijo posameznih prostorov, ki ne nazadnje kupcu dovoljujejo individualno prileganje.

 

Posebnost objekta so velike steklene površine

Rezidenca Prule je prepoznavna tudi po zelo velikih steklenih površinah, ki se razprostirajo na jugovzhodnem delu objekta. Te omogočajo, da imajo bivanjski prostori več kot dovolj naravne svetlobe, kar je ne nazadnje izjemno pomembno tudi za zdravo življenje.

Materiali opreme v prostorih so precizno izbrani. Poseben poudarek je na vrhunskem interjerju. Za učinkovito in uporabno podaljšanje bivalnega prostora poskrbijo velike privlačno zasnovane lože. Do njih lahko dostopate iz dnevnega prostora.

Najsodobnejši sistemi, ki so prijazni tudi za okolje

Rezidenca Prule omogoča ogrevanje s toplotnimi črpalkami. Stanovanja bodo talno ogrevana, v kopalnici bo nameščeno še električno talno gretje. Prezračevanje bo centralno z rekuperacijo. Za učinkovito hlajenje bodo skrbeli stropni ventilatorski konvektorji.

Vgradnjo modernih svetil vam bo v stanovanjih Rezidence Prule dovoljeval spuščen strop. Estrihi bodo zasnovani kot plavajoči pod, kar omogoča bistveno kakovostnejše bivanje. Velika privlačna formatna talna keramika bo krasila tla, in sicer na hodniku, kopalnici in v sanitarijah. V drugih prostorih se boste sprehajali po gotovem parketu iz visokokakovostnega razreda.

 

Recept za najidealnejše stanovanje za vaše zahtevne bivanjske potrebe

Izjemna lokacija, kakovostna gradnja, zelena okolica in neposredna bližina urbanega mestnega središča je popoln recept za idealno bivanje marsikoga med vami. In ravno to vam omogoča rezidenca Prule.

 

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu prule@stoja-trade.si

Vse tlorise s cenami pa si lahko ogledate tudi na spletni strani https://www.stoja-trade.si/Rezidenca-Prule/

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.