Novice in dogodki

Residence Portorož – si zaslužite nakup prvovrstnega apartmaja ob obali? Vsekakor!

Novice/Residence-Marina-brosura_SLO-copy Novice/DJI

Mediteranska arhitektura, prijazna oprema apartmajev, pisana družba jaht in čolnov so recept za vaše novo doživetje. Kje? V mirnem in varnem zavetju tik ob Marini Portorož – v Residence Portorož.

Idealna izbira, trije tipi apartmajev, bogata oprema prostorov so neponovljiva nakupna priložnost za vsakega, ki od nekdaj sanja, da bi živel tik ob morju. Izbirate lahko med različnimi tipi apartmajev: royal, superiora ali classic. V njih so nameščeni videofoni, klimatske naprave, pomivalni stroji, LCD televizorji in še bi lahko naštevali. Pridite in si poglejte kar sami!

V bližnji prihodnosti svoje prijatelje povabite na kavo v svojo rezidenco z edinstvenim razgledom

Si predstavljate živeti tik ob morju, v bližini centra Lucije in Portoroža? Sanje? Nič več, saj so za vas postale popolnoma uresničljive in povsem na dosegu rok.

Povabite nekoč v bližnji prihodnosti svoje prijatelje v rezidenco, kjer jim bo na voljo nepozaben pogled na Piranski zaliv ter parkirišče za varno parkiranje.

Bodite del idealnega izhodišča za križarjenje

Residence Portorož leži na sončni obali ob marini. Tu se razprostirajo apartmaji z neprimerljivim razgledom na morsko gladino. Eden od njih je lahko vaš. Živeli boste na idealnem izhodišču za križarjenje med tisoči otokov Jadranskega morja. Če ste pristaš tovrstne aktivnosti, je to neponovljiva življenjska priložnost, ki je ne smete izpustiti iz rok.

V bližini vašega novega doma boste imeli na voljo več kot 1000 privezov za plovila. Na enega od njih lahko pripnete svoje plovilo. A četudi ne boste pluli po morju, je v bližini apartmajev še veliko drugih priložnosti za vas. Kopalne užitke lahko doživljate ob bazenu ob restavraciji v Marini Portorož. V neposredni bližini na vas čaka športno in rekreacijsko središče, ki je naokoli predvsem poznano po številnih teniških igriščih. Več kot dovolj priložnosti torej, da lahko porabite preostanek energije za še kakovostnejši in mirnejši spanec ob morju.

Pravočasno oddajte povpraševanje in kontaktirajte ponudnika

A tovrstna priložnost na vas zagotovo ne bo čakala v nedogled. Za nakup enega od apartmajev s čudovito lokacijo in sanjskim razgledom še pravočasno oddajte povpraševanje ali pa se neposredno povežite s ponudnikom. Kontakt boste našli tukaj: https://www.residence-portoroz.si/.

 

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu residence-portoroz@stoja-trade.si

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.