Novice in dogodki

Potek gradnje Devana Park

Pogled zahodne fasade <span>[Avtor: Stoja trade d.o.o.]</span> Pogled iz stanovanja 3301 <span>[Avtor: Stoja trade d.o.o.]</span> Pogled iz stanovanja 3103 <span>[Avtor: Stoja trade d.o.o.]</span> Render interierja <span>[Avtor: Stoja trade d.o.o.]</span> Render interierja <span>[Avtor: Stoja trade d.o.o.]</span> Render terase <span>[Avtor: Stoja trade d.o.o.]</span>

Z veseljem vam sporočamo, da dela na gradbišču projekta Devana Park potekajo nemoteno.

Projekt v zadnjih mesecih hitro raste in tako so v tem mesecu zalili že plato 6. nadstropja, ki omogoča tudi čudovite razglede tako na Ljubljanski grad, kot tudi na Alpe.

Skupaj z gradnjo pa hitro poteka tudi prodaja samih stanovanj, saj je v soseski prodanih že več kot 80% enot. Proste enote si lahko ogledate na www.devanapark.si ali pa pokličete na +386 30 324 343 ali pišete na devana@stoja-trade.si.

Soseska obsega 47 stanovanjskih enot in nima poslovnega dela. S tem bo svojim stanovalcem omogočala najvišji nivo bivanja in miru v tej zeleni oazi.

Značilnost vseh stanovanj je, da imajo prostorni dnevni prostor s kuhinjo in svetlo višino prostorov 280 cm. Stanovanja z dvema spalnima sobama imajo poleg kopalnice še ločen dnevni WC. Kopalnice in WC-ji bodo obdelani z moderno italijansko keramiko in sanitarno keramiko Villeroy & Boch. Tla v preostalih prostorih stanovanja bodo zaključena s kvalitetnim troslojnim hrastovim parketom. Kupci bodo lahko izbirali med nekaj opcijami.

Hrastov parket je prilagojen za talno ogrevanje. Upravljanje posameznih sistemov bo omogočeno preko smart house sistema slovenskega proizvajalca EntiaLiving.

 

Najbolj prominentna značilnost objekta je vsekakor njegova fasada – od ventilirane fasade z Öko Skin letvami za fasado avstrijskega proizvajalca Rieder, do oken s Schüco profili, unikatno postavljenih korist z drevesi na fasadi, in z ozelenjeno steno v pritličnem delu objekta, ki postavlja naravno distanco objekta od ceste.

Okna z Schüco profili iz aluminija imajo prekinjen toplotni most in trojno zasteklitev.

Proste enote si lahko ogledate na www.devanapark.si ali pa pokličete na +386 30 324 343 ali pišete na devana@stoja-trade.si.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.