Novice in dogodki

Poslovni prostor v Celovških dvorih je naložba v prihodnost

Novice/pisarna_2_popravek

Poslovno-stanovanjska soseska Celovški dvori ponuja ne le prijetno bivalno okolje ampak tudi odlične poslovne priložnosti za razvoj posla v tamkajšnjih poslovnih prostorih.

Živahne stanovanjske soseske že od nekdaj predstavljajo dobro osnovo za razvoj posla, predvsem tistih dejavnosti, ki bodo olajšale življenje tamkajšnjim stanovalcem. Takšna soseska so tudi Celovški dvori, ki ležijo v četrtni skupnosti Šiška in streljaj od avtocestnega priključka Ljubljana-sever. Poslovno-stanovanjska soseska, kjer so na voljo tudi poslovni prostori, je od centra glavnega slovenskega mesta oddaljena zgolj 4 km. Na severu sosesko povezuje novo zgrajena in semaforizirana Rakuševa ulica, ki ponuja stanovalcem neposreden dostop na Celovško cesto, s katero soseska meji na zahodni strani.

Veliko potencialno mikro tržišče

V soseski Celovški dvori je 833 stanovanj, 117 bo do poletja dobilo svoje lastnike. Soseska Celovški dvori je živa ter polna energije. Je soseska, ki ponuja odlične poslovne priložnosti vsem, ki se zanimate za nakup poslovnega prostora. Raznolike dejavnosti, ki bodo v poslovnih prostorih v Celovških dvorih dobile svoje mesto, bodo obogatile infrastrukturo same soseske in življenja vseh stanovalcev.

Razvija se tudi okolica soseske Celovški dvori. V bližnji okolici soseske, na sosednjem zemljišču ob Celovški cesti, pa se v prihodnosti obeta sodobno nakupovalno središče Spar z veliko ponudbo raznolikih storitev. Ob soseski pa so predvideni tudi novi stanovanjski objekti.

Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura zagotavljajo, da je je nakup poslovnega prostora v soseski naložba v prihodnost. Izklicne cene poslovnih prostorov v soseski Celovški dvori so ugodne in omogočajo uspešen začetek poslovne dejavnosti.

Priložnost za novi posel

Ponudba poslovni prostorov v soseski Celovški dvori trenutno obsega 23 poslovnih prostorov v 3. gradbeni fazi. Sedemnajst poslovnih prostorov je v treh etažah (klet, pritličje in 1. nadstropje), pet poslovnih prostorov pa je v dveh etažah (pritličje in 1. nadstropje) in en poslovni prostor v dveh etažah (pritličje in klet).

Poslovni prostori se lahko pohvalijo z velikimi izložbenimi okni, ki jih kupec lahko izrabi za promocijo lastne dejavnosti. V poslovne prostore so pripeljani tudi inštalacijski priključki za ogrevano in hladno vodo, ogrevanje poslovnih prostorov, kanalizacijo ter električni dovodni kabel.

Zagotovljena parkirna mesta

Poslovnim prostorom pripadajoča parkirna mesta so v podzemnih garažah, kjer so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce. Poslovni prostori v treh etažah omogočajo udoben dostop, saj imajo neposreden vhod iz garaž v kletni del poslovnega prostora, ki je povezan s pritličjem poslovnega prostora.

Odprte možnosti za različne poslovne dejavnosti

Poslovni prostori v Celovških dvorih so zanimivi za različne dejavnosti,  naprodaj so poslovni prostori, ki so primerni za storitvene, trgovske ali pisarniške dejavnosti (brez lastniške terase) ter poslovni prostori z večjimi lastniškimi terasami, primerni tudi za gostinske dejavnosti. 

Radi bi kupili poslovni prostor v Celovških dvorih

Prodaja poslovnih prostorov v soseski Celovški dvori poteka od 11. aprila do 31. maja 2017 po načinu Dnevi odprtih vrat. Na voljo je 23 poslovnih prostorov s pripadajočimi parkirnimi mesti v podzemnih garažah.  Med dnevi odprtih vrat si lahko vsak dan med 9. in 17. uro ogledate poslovne prostore in oddate svojo zavezujočo ponudbo na posebnem obrazcu. Termin za ogled poslovnih prostorov lahko rezervirate na e-naslovu info@celovskidvori.eu ali telefonski številki 01/2800-863.

Kupci boste imeli 50 dni časa, da oddate svojo ponudbo. Na obrazcu za oddajo ponudbe boste imeli možnost navesti 3 poslovne prostore, ki jih želite kupiti. Ne glede na število vpisanih poslovnih prostorov na obrazcu vplačate 5000 evrov varščine. Izklicne cene za poslovne prostore so objavljene na spletni strani http://www.celovskidvori.eu/.

Kriteriji pri izbiri kupca

Če je vaša ponudba za poslovni prostor najvišja, lahko prostor kupite. DUTB bo v kratkem času po izteku roka za odpiranje ponudb izbrala kupce poslovnih prostorov, s katerimi bo sklenila prodajne pogodbe. Izbrane kupce bodo o izboru in sprejetju zavezujoče obvestili na e-naslov, ki so ga zapisali v obrazce za ponudbe, ali pa pisno s priporočeno pošto. Izbrani kupci so po prejemu omenjenega obvestila dolžni pristopiti k podpisu prodajne pogodbe. Če tega ne storijo, se jim varščina 5000 evrov ne vrne.

Če je vaša ponudba enaka ponudbi drugega kupca o možnosti nakupa odloča čas oddaje ponudbe. Če ste ponudbo oddali prvi, ga boste lahko kupili. Pri tem je postopek enak kot pri kupcih, ki so dali najvišjo ponudbo. Tisti, ki so ponudbo oddali kasneje, poslovnega prostora ne morejo kupiti in DUTB vam bo vrnila varščino v višini 5000 evrov.

Varščino bodo v celoti dobili nazaj tudi vsi tisti kupci, ki bodo oddali prenizke ponudbe in posledično ne bodo mogli kupiti poslovnega prostora. 

Rezervirajte svoj termin za ogled poslovnega prostora še danes!

Termin za ogled poslovnih prostorov lahko rezervirate že danes. Pokličite na telefonsko številko  01 2800 863 ali pa pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@celovskidvori.eu.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.