Novice in dogodki

Masarykova Rezidenca - napoved prodaje

Novice/MAs_render1 Novice/MAs_Render2 Novice/MAs_Render3

V mestni rezidenci bo na voljo 81 stanovanj različnih kvadratur s premišljenimi tlorisi, velikimi bivalnimi prostori in maksimalno osončenostjo, ki bodo zadovoljila različne profile in življenjske sloge. Osnovni fokus je na enosobnih in trosobnih stanovanjih, na voljo pa bodo tudi tri manjše garsonjere in 15 večjih stanovanj z razširjeno prostorsko razporeditvijo.

 

Vsa stanovanja bodo imela tudi zunanjo površino, bodisi ložo ali teraso, na kateri boste lahko uživali v živahnem utripu mesta. Tri- in večsobna stanovanja bodo imela pogled tako proti staremu mestnemu jedru Ljubljane z mogočnim Ljubljanskim gradom, ki se vzpenja nad prestolnico, kot tudi proti Župančičevi jami. Manjša stanovanja bodo obrnjena proti enemu od slikovitih mestnih pogledov.

 

STANOVANJA

Garsonjere se nahajajo v prvem nadstropju, obrnjene na jug. Garsonjeram pripada tudi prostorna loža, shramba v kleti ter eno parkirno mesto v garaži.

2-sobna stanovanja so orientirana na jug ali na sever proti Zupančičevi jami. Vsa stanovanja imajo tudi pripradajoče lože, shrambe v kleti ter po eno parkirno mesto v garaži.

3-sobna stanovanja so izredno prostorna s čudovitim tlorisom, ki je razdeljen na spalni in dnevni del. Spalnice so orientirane proti Zupančičevi jami z izhodom na manjšo ložo, dnevni prostori pa so orinetirani na jug s prostorno ložo. Stanovanjem pripadata po dve parkirni mesti v garaži ter shrambe.

4-sobna stanovanja se nahajajo v nadstropju ter na terasni etaži. 4-sobna stanovanja v nadstropju imajo lože, ki obdajajo celo stanovanje. V nadstropju so 4-sobna stanovanja obrnjena bodisi proti Tomanovem parku in InterContinental hotelu bodisi proti DRI stavbi ter UKCju. 4-sobna stanovanja na terasni etaži pa imajo čudovite prostorne terase s pogledi proti InterContinental hotelu, Ljubljanskemu gradu, Zupančičevi jami, ipd. Vsa 4-sobna stanovanja imajo pripadajoče shrambe ter po dve parkirni mesti v garaži.

 

Za vse informacije o samem projektu smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +386 30 324 343 ali elektronskem naslovu metka@stoja-trade.si

 

Na povezavi si lahko ogledate spletno stran projekta: www.masarykova.si

 

Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije, uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.