Novice in dogodki

Koseško okno – srečno ujeti med naravo in mestom

Novice/Koseze_1 Novice/Koseze4

Pri nakupu stanovanja se vse več ljudi odloča za nepremičnine, ki v svoji neposredni bližini ponujajo naravo in mestni vrvež. Morda se le na prvo misel to zdi kot misija nemogoče, vendar ni. Koseško okno je živ dokaz za to. Soseska, zgrajena na idilični lokaciji v Kosezah, obsega tri lamele – A, B in C; skupaj obsega 94 stanovanj ter 2 poslovna prostora v pritličju.

Čas je, da si izberete nadstropje v želeni lameli in vrsto stanovanja. Izbirate lahko med garsonjero, enosobnim, enoinpolsobnim, dvosobnim, štirisobnim in petsobnim stanovanjem. Vrhunsko zasnovana poslovna prostora omogočata opravljanje najrazličnejših dejavnosti.

Vabljeni na izbiro stanovanja s parkiriščem

Soseska Koseško okno je odlična izbira za življenje z več vidikov. Zagotovo je mikavno zaradi svoje lege. Po eni strani se lahko veselite okoliškega zelenja, po drugi strani ste lahko v hipu vpeti v mestni vrvež, ki vam ponuja druge vrste priložnosti.

Ena od ključnih prednosti Koseškega okna so tudi parkirišča. Vsako stanovanje ima svoje parkirišče, kar je dandanes prava redkost. Parkirišča se nahajajo v podzemni garaži, kar prevoznim sredstvom ponuja še večjo varnost oziroma zaščito. Za večja stanovanja sta namenjeni dve parkirišči.

Ogled cen, tlorisov in ponudbe na sploh

Če se nikakor ne morete odločiti, ali bi živeli na podeželju, predmestju ali v mestu, je Koseško okno idealna priložnost, ki je ne smete nikakor zamuditi. Za kupca stanovanja namreč tovrstna soseska predstavlja ravno pravšnjo vmesno pot. Bivanje v Kosezah boste občutili kot sila prijetno in srečno ujetost med naravo in mestom. Si jo želite občutiti? Pohitite.

Na spletu si lahko podrobneje ogledate tlorise stanovanj, pobrskate za cenami in najdete še druge koristne podatke. Povežite se še s ponudniki, da vam bodo svetovali, na kakšen način rezervirati odlično priložnost. Zanimanja za nakup je namreč veliko, zato je to še toliko pomembneje.

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu koseze@stoja-trade.si

Vse tlorise s cenami pa si lahko ogledate tudi na spletni strani www.kosekookno.si

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.