Novice in dogodki

Koseško Okno – pričetek prodaje in podpisovanja pogodb

Novice/Koseze Novice/Koseze3 Novice/Koseze5 Novice/Koseze6

Po letih čakanja je bilo za gradnjo in prodajo projekta Koseško Okno končno pridobljeno tako gradbeno dovoljenje kot tudi sprejeti splošni pogoji prodaje, tako da je prodaja stanovanj in poslovnih prostorov že v polnem zagonu.

Za namen prodaje je bila pripravljena tudi spletna stran projekta www.koseskookno.si, kjer si lahko ogledate vse informacije o projektu, od komercialnega opisa, vseh informativnih renderjev, kot tudi tlorisov in cen. Na spletni strani pa so vam na voljo tudi splošni pogoji prodaje.

 

ZASNOVA PROJEKTA

Tlorisno kompozicijo objekta tvorijo tri lamele, orientirane približno v smeri terasastih blokov z vertikalnim gabaritom dve kleti, pritličje, dve nadstropji in terasna etaža (2K+P+2N+T). Na zahodni strani je stanovanjska lamela A z manjšim lokalom v pritličju ob Podutiški cesti. Srednjo lamelo B in vzhodno lamelo C med seboj povezuje dvovišinsko pritličje trgovine Mercator, v zgornjih etažah pa so stanovanja. Skupaj je v objektu 94 stanovanj, 29 v lameli A, 31 v lameli B in 34 v lameli C.

Lamela A se deli na dva dela z ločenima vhodoma in z dostopom iz pešpoti ob zahodni strani. Lamela B ima en vhod v stanovanjski del iz zahodne, dvoriščne strani, kjer je v pritličju tudi lokal. Na jugo zahodni strani lamele je klančina v ločeno garažo trgovine. Lamela C ima vhod v stanovanjski del na vzhodni strani iz Ulice bratov Učakar, dostopen po stopnicah in tudi po klančini. Med stanovanjskim delom lamel B in C je zelena streha nad trgovino, del strehe predstavlja terase stanovanj.

 

 

TRGOVINA MERCATOR

Glavni vhod v trgovino Mercator je iz zunanjega parkirišča ob Podutiški cesti. Dostop za kupce je tudi iz prve kletne etaže, kjer so parkirna mesta za trgovino in dostop v trgovino po tekočih stopnicah in z dvigalom. V pritličju osrednji trgovski del, namenjen trgovini, na severni in vzhodni strani zaključujejo skladišča in pomožni prostori. Pri glavnem vhodu v trgovino je manjši gostinski lokal. Prostor dostave za trgovino, ki je pokrit z večjim ozelenjenim nadstreškom, je na vzhodni strani ob lameli C. Na severni strani na nivoju prve kleti je ločena dostava za ribe.

 

STANOVANJA

Stanovanja so funkcionalno zasnovana. Svetla višina v stanovanjih je predvidoma 265 cm, na terasni etaži predvidoma 280 cm, v prostorih s spuščenim stropom je višina predvidoma 250 cm.

Vhodna vrata v stanovanje so požarno odporna protivlomna, opremljena z varnostno ključavnico in kukalom, notranja vrata so bele barve, vsa višine cca 210 cm.

V kopalnicah in WC so v opremo vključeni konzolna WC školjka s podometnim izplakovalnikom, ponekod konzolni bide, umivalnik, kad ali/in tuš kadica. Bideji, umivalniki, kadi in tuši imajo enoročno nadometno mešalno baterijo in odtočno garnituro. V garsonjerah je vgrajena tuš kabina.

Vsako stanovanje ima vsaj en atrij, ložo ali teraso. Atriji so ograjeni s kovinsko ograjo višine cca 180 cm. Ograja na ložah je lahke kovinske izvedbe. Ograja na terasah lamele A je polna, zidana, na lamelah B in C pa lahke kovinske izvedbe. Na eni stranici lože v lameli B in C je na vrhu predvidena lokacija zunanje enote klime, ki je delno zastrta s fiksnim fasadnim panelom.

Na terasah na zeleni strehi trgovine in v atrijih je na delu ob fasadi med dvema stanovanjema ločitvena pregradna stena višine cca 210 cm in dolžine 200 cm.

Tlak na zunanjih površinah je iz protizdrsnih granitogres plošč. Del teras na terasni etaži je pokrit z nadstreškom kovinsko-steklene izvedbe. Lože, orientirane na Podutiško cesto, so zaradi hrupa zastekljene z možnostjo delnega odpiranja zasteklitve.

Skrajni rok za primopredaje je 31.10.2023.

 

Za vse informacije o samem projektu smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +386 30 324 343 ali elektronskem naslovu metka@stoja-trade.si

 

Na povezavi si lahko ogledate spletno stran projekta: www.koseskookno.si

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.