Novice in dogodki

Devana park – kjer gozd postane inspiracija za ustvarjanje

Novice/Devana-Park_4

Če je gozd lahko inspiracija za oblikovanje sodobne stanovanjske soseske, je lahko inspiracija še za marsikaj drugega. Dokaz za to je Devana park, ki je nastal po navdihu lepe okoliške narave. Si želite tudi sami, da bi vas drevesa navdihovala za vaše nove življenjske projekte? Rešitev: nakup stanovanja v Devana parku!

Za nakup stanovanja na idilični lokaciji vas bo navdihnilo že odkritje, zakaj se soseska imenuje Devana park. Ime je dobila po rimski boginji Devani, ki je simbolizirala živali, naravo, rast in rojstvo. Tako kot je Devana nežno, a trdno in mogočno skrbela za svoj gozdni dom in ohranjala njegovo čistost, lahko enako počnete s stanovanjem na tej enkratni lokaciji. In ker je rimska boginja še zavetnica poroda in zaščitnica človeštva, je še toliko bolj dobrodošlo, da na tem koncu naše dežele kupite dom za svojo družino in morda za bližajočega se novega družinskega člana.

 

Pravljični začetek dneva v Devana parku

Z nakupom stanovanja na lokaciji Devana park si ne boste zagotovili samo lepih prostorov, temveč boste svoj dan pred napornim delovnikom lahko pričeli pravljično. Dan lahko otvorite s sedenjem na drevesnem deblu, pljuča napolnite s svežim zrakom, sedete na kolo ali pa se na delo odpravite peš.

Z bivanjem na čudoviti lokaciji naše prestolnice se boste popolnoma izognili vsem prometnim zastojem, ki sodobnemu človeku jemljejo vse preveč časa in energije. Na dosegu roke boste imeli delovno mesto, vrtec in šolo za otroke, trgovine, kulturne in zdravstvene ustanove in še marsikaj drugega.

Fasadne plošče z zelenimi elementi

Devana park vam ponuja terasasto zasnovano stanovanjsko stavbo, ki je postavljena v varno gozdno zavetje. Sive fasadne plošče so odete v privlačne zelene elemente. Fasada je okrašena z drevjem, ki stanovalcem ves čas dajejo prijeten občutek neskončnosti.

Privoščite si živeti v enem od 47 luksuzno opremljenih apartmajev

Devana park ni samo sinonim za bivanje z naravo, temveč tudi za 47 imenitno opremljenih apartmajev. Če želite, da eden od njih postane vaša last, boste morali za to dovolj hitro pokazati zanimanje.

 

Za ogled razpoložljivih enot smo vam na voljo na telefonski številki 041 652 141 ali elektronskem naslovu devana@stoja-trade.si

Vse tlorise s cenami pa si lahko ogledate tudi na spletni strani www.devanapark.si

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.