Novice in dogodki

Celovški dvori, soseska prihodnosti

Novice/IMG_1

Celovški dvori se ponašajo z vsemi lastnostnmi sodobnih mestnih sosesk in, sodeč po velikem zanimanju za stanovanja, spadajo med najatraktivnejše predele Ljubljane. Soseska se nahaja v središču mestne infrastrukture in je hkrati blizu narave. V njeni bližini so številne storitvene dejavnosti, lokacija tik ob mestni vpadnici pa jo odlično povezuje z mestnim središčem Ljubljane in širšo Slovenijo. Soseska je z zelenimi površinami, otroškimi igrišči ter bližino številnih vrtcev in šol prijazna družinam z otroki. Bližina rekreacijskih objektov in številnih sprehajalnih ter kolesarskih poti nudi obilo priložnosti za kakovostno, aktivno preživljanje prostega časa.

Razvoj soseske pa se bo pospešeno nadaljeval tudi v prihodnosti. Predstavljamo nekaj vizualizacij predvidene ureditve soseske Celovški dvori in njene bližnje okolice.

Živahna stanovanjska skupnost

Nedavno se je končala tretja faza prodaje stanovanj v Celovških dvorih, v kateri je še 113 stanovanj dobilo nove lastnike. V Celovških dvorih bo po njihovi vselitvi prebivalo okrog pet tisoč ljudi. Novi sosedje bodo v sosesko prinesli svežo energijo in poskrbeli, da bo njena stanovanjska skupnost postala še bolj živahna.

Zaživeli bodo poslovni prostori

Soseska Celovški dvori z velikim številom prebivalcev, odlično dostopnostjo, infrastrukturo in prometnimi povezavami omogoča dobre priložnosti za razvoj številnih poslovnih dejavnosti. V Celovških dvorih je skupaj 23 poslovnih prostorov, pred kratkim je bilo prodanih 9. Tipi poslovnih prostorov, ki so tu na voljo, so primerni tako za pisarniške kot za gostinske in trgovske dejavnosti.

Raznolike dejavnosti, ki bodo v poslovnih prostorov dobile svoje mesto, bodo obogatile infrastrukturo same soseske in življenja vseh stanovalcev. Le nekaj korakov od njihovih domov lahko nastanejo pekarna, lekarna, frizerski salon, otroški vrtec in nov najljubši kotiček za sosedsko druženje – kavarna s prijetnim zunanjim vrtom.

Razvoj v neposredni okolici soseske

Na mestu ob Celovški cesti, kjer leži gradbena jama, je predvidena gradnja hotela s štirimi zvezdicami ali dveh nižjih večstanovanjskih stolpnic. Z ureditvijo gradbene jame se bo na območju med Celovškimi dvori in Celovško cesto odprl prostor za nove zelene površine, namenjene sprehajalcem in kolesarjem.

Prav kmalu, predvidoma že jeseni 2019, se bo v bližnji okolici Celovških dvorov znatno povečala tudi trgovska ponudba. Na sosednjem zemljišču ob Celovški cesti bo zraslo sodobno nakupovalno središče Spar center Šiška, ki bo na rob soseske pripeljalo približno 90 novih trgovin z raznoliko ponudbo – od Intersparove trgovine do drogerije, restavracij in številnih tekstilnih znamk, tudi takšnih, ki jih do sedaj še ni bilo v Sloveniji.

Sparovo nakupovalno središče bo prineslo še eno zanimivo zeleno površino. Njegova 'aktivna streha' bo namreč namenjena različnim športnim dejavnostim, otroškemu igrišču in restavracijam, obenem pa bo vsebovala veliko zelenja.

Mnogi prebivalci soseske se bodo razveselili podatka, da bo ob bodočem Sparovem nakupovalnem središču tudi postajališče mestnih koles BicikeLJ. Zapolnjena vrzel med postajališči bo še dodatno prispevala k odlični povezanosti Celovških dvorov z ostalimi deli mesta.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.