Novice in dogodki

B30 - pričetek uradne prodaje

Novice/viber_image-02-23_10-09-21 Novice/viber_image-02-23_10-09-20 Novice/viber_image-02-23_10-09-22

Z veseljem vas obveščamo, da je investitor 3BRDO d.o.o. za gradnjo in prodajo stanovanj v soseski B30 na Brdu pridobil pravnomočno gradbeno dovoljenje ter sprejel splošne pogoje prodaje. Oba dokumenta si lahko ogledate na povezavi: https://www.b30.si/Splosni-pogoji-prodaje/1_1/

 

Projekt B30 ponuja zlitje zelenega okolja in mestne infrastrukture

Če ste iskalec novega stanovanja in se osredotočate na stanovanjske objekte, ki omogočajo najsodobnejši način življenja, ste zagotovo naleteli tudi na projekt B30.

Novi sodobno zasnovani objekt s stanovanji se nahaja med Brdikovo ulico ter cesto Pot za Brdom. Umeščen je med novejše stanovanjske vile in novo infrastrukturo. Na drugi strani objekta so prostrani travniki. Lokacija vam torej omogoča zeleno okolje, obenem pa je na dosegu vsa infrastruktura. V radiju 600 metrov so na voljo vse pomembnejše storitve – trgovine, pošta, banka, vrtec, šola, avtobusna postaja, ljubljanska obvoznica.

 

 

Oprema stanovanj v B30

Stanovanja v objektu B30 so zasnovana po najmodernejših smernicah. Vsa stanovanja so opremljena z varnostnimi, protihrupnimi ter požarnimi vrati. Glavna vrata objekta se odpirajo s pomočjo vrhunskih domofonov z videokamero. Notranja vrata stanovanj so lesena v beli barvi. Okvirji oken so narejeni iz PVC in ALU, in sicer v temno sivem barvnem odtenku. Vsa okna so panoramska. Preprostejšo regulacijo svetlobe v prostorih zagotavlja senčenje z upravljanjem na elektro pogon.

Talna obloga stanovanja je parket v različnih tipih. V mokrih prostorih je na tla položena keramika. Zunanji tlak je izveden v keramiki na distančnikih ali v tropskem lesu.

Soseska obsega 30 stanovanj z dvema vhodoma, oba vhoda imata svoje dvigalo, dvigala vodijo od kletnih etaž, kjer so parkirna mesta ter do terasnih etaž.

Vsako stanovanje ima pripadajoče številko parkirnih mest (manjša stanovanja po eno parkirno mesto, večja stanovanja po dve parkirni mesti). V soseski je 30 stanovanj različnih velikosti od garsonjer do 4-sobnih penthouse stanovanj.

 

 

Še podrobnejši ogled stanovanj B30

Navedli smo vam le nekaj informacij o moderno zasnovanih stanovanjih v B30. Celoten seznam s kvadraturami, tlorisi ter cenami si lahko ogledate na spletni strani https://b30.si/Oglasi/. Na povezavi https://b30.si/o-projektu/ pa si lahko preberete več o samem projektu ter vgradnih materialih.

 

Za še več informacij lahko pokličete: 00386 41 652 141 ali pišite na b30@stoja-trade.si

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.