Novice in dogodki

Z veseljem vas obveščamo, da je investitor 3BRDO d.o.o. za gradnjo in prodajo stanovanj v soseski B30 na Brdu pridobil pravnomočno gradbeno dovoljenje ter sprejel splošne pogoje prodaje. Oba dokumenta si lahko ogledate na povezavi: https://www.b30.si/Splosni-pogoji-prodaje/1_1/

več

Pričela se je gradnja projekta Masarykova rezidenca ob Masarykovi cesti v centru Ljubljane. Prodaja stanovanj že aktivno poteka, prodanih je že približno 80 % enot – zato pohitite z nakupom! Razpoložljivost stanovanj vam je na ogled na voljo tukaj: https://masarykova.si/Oglasi/

več

Konec januarja so se pričela rušitvena dela obstoječe trgovine Mercator, tako da so se dela na projektu pričela in pred vami je zadnja priložnost za nakup stanovanja. Na voljo so še 4-sobna stanovanja, velikosti od 90,20 m2 do 119,70 m2, cene od 362.436,64 € do 477.663,36 € z DDV. Vselitev v stanovanje je možna od februarja 2023 do konca oktobra 2023.

več

Z veseljem sporočamo, da je modern vila blok Terasna Idila na Prušnikovi v Vižmarjah v zaključni fazi gradnje.

Stanovanja, ter celoten projekt, odlikuje uporaba izbranih materialov tako v skupnih prostorih, kot tudi v posameznih stanovanjih.

 

več

Projekt Devana Park na idilični lokaciji pod Golovcem - hkrati v bližini mestnega jedra ter v objemu narave - je v zadnji fazi izgradnje in se predvideva vselitev s primopredajami konec marca 2021.

Ne zamudite zadnje priložnosti za nakup novega, še nevseljenega stanovanja, ki pa bo vseljivo v kratkem.

več

Novi projekt Rezidenca Prule, ki bo zrastel v Prulah, v bližini Špice ter mestnega jedra, bo pričel z gradnjo še v letošnjem letu.

Vila blok bo obsegal 5 čudovitih luksuznih enot, ki bodo stanovalcem omogočala veliko intime ter bivanjsko udobje.

več
Živeti v razkošnem stanovanju ni misija nemogoče. Luksuzna stanovanja so namreč dandanes na voljo številnim kupcem. A pred samim nakupom se je treba povezati s ustreznim podjetjem, ki kupca znajo ...
več

Rezidenca Prule je zasidrana na izjemni lokaciji v neposredni bližini naše prestolnice. V bližini je veliko sila prijetnih zelenih površin, ki kar same od sebe vabijo, da se sprehodite po njih. Sprehod po njih si lahko privoščite z nakupom novega stanovanja na tej prvovrstni lokaciji. Na tem mestu bo namreč v bližnji prihodnosti na voljo pet luksuznih stanovanj, ki bodo izpolnila najvišja pričakovanja najzahtevnejših kupcev nepremičnin.

več

Če je gozd lahko inspiracija za oblikovanje najsodobnejše stanovanjske soseske, je lahko inspiracija še za marsikaj drugega. Dokaz za to je Devana park, ki je nastal po navdihu lepe okoliške narave. Si želite tudi sami, da bi vas drevesa navdihovala za vaše nove življenjske projekte? Rešitev: nakup stanovanja v Devana parku!

več

Nakup stanovanja je najpogosteje orientiran na večja mesta. V njih je namreč več priložnosti za delovna mesta pa tudi sicer mestno življenje ponuja precej prednosti in to za prav vse generacije. Pri nas je zlasti mikavna prestolnica, v kateri bo moč v prihodnje živeti v najmoderneje zasnovanih stanovanjih, ki bodo locirana na izjemno privlačne dele glavnega mesta.

več

Več kot prefinjena mediteranska arhitektura, prijazna oprema apartmajev, pisana družba jaht in čolnov so recept za vaše novo doživetje. Kje? V mirnem in varnem zavetju tik ob Marini Portorož – v Residence Portorož.

več

Pri nakupu stanovanja se vse več ljudi odloča za nepremičnine, ki v svoji neposredni bližini ponujajo naravo in mestni vrvež. Če menite, da je to misija nemogoče, ste v zmoti. Koseško okno je živ dokaz za to. Soseska, zgrajena na idilični lokaciji v Kosezah, obsega tri lamele – A, B in C; skupaj obsega 94 stanovanj ter 2 poslovna prostora v pritličju.

več

Na izjemni lokaciji v Brdu na Brdnikovi, se bo predvidoma konec letošnjega leta pričela gradnja večstanovanjskega objekta B 30.

 

Soseska bo obsegala 30 stanovanjskih enot, od garsonjer do 4-sobnih penthouse stanovanj s čudovitimi zunanjimi površinami ter pogledi. Vsa stanovanja bodo imela pripadajoče število parkirnih mest v podzemni garaži ter shrambe.

več

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.