Prodaja poslovni prostor Gostinski lokal, Gorenjska, Kranj

Osnovni podatki
lokacija Gorenjska, Kranj
tip gostinski lokal
velikost m² 732,00
nadstropje K+P+1
zgrajeno 1997
energetski razred C
šifra oglasa PP23242RL
Opis
Prodamo zelo lepo negovan gostinsko-stanovanjski kompleks v obratovanju z velikim številom parkirišč (cca. 50) ter prostorno gradbeno parcelo (skupno 5.949 m2), ki nudi veliko možnosti za dodaten razvoj.

Stanovanjski del je v smislu priključkov in ogrevanja popolnoma ločen od gostinskega ter ima svoj vhod in je preko kleti povezan z gostinskim delom.

Razporeditev prostorov v stanovanjskem delu (244 m2) obsega tri etaže, od katerih je v kleti lociran delavniški prostor, kurilnica na mestni plin, pralnica ter shramba. V pritličju se nahaja predprostor, velik dvo-nivojski dnevno-bivalen prostor s kaminom, jedilnico in prostorom za druženje. V nadstropju je locirana likalnica, shramba in kopalnica ter ločen wc s tušem. V nadaljevanju pa se nahaja še glavna spalnica, garderobna soba, kopalnica, dva ločena večnamenska prostora, pomožna kopalnica ter galerija.

Razporeditev prostorov v gostinskem delu (488 m2) obsega tri etaže, od katerih so v kleti locirane ločene sanitarije za goste, sanitarije s tušem za personal, kurilnica na mestni plin ter več priročnih skladišč. V pritličju je zunaj locirana pokrita terasa s 70 sedišči ter otroškimi igrali. Notranji del obsega dva ločena vhoda (za obiskovalce in strežbo), hlajeni bar z lastniškimi aparati (ledomat, mlinček za kavo, blagajna, video ter alarmni nadzor), krušna peč, kuhinja z lastniško opremo (2x friteza, 2x žar, štedilnik, industrijska napa, pomivalni stroj, mešalec za testo). V nadaljevanju pa je locirana še pripravljalnica s hladilnico (6-8 °C) ter dva ločena jedilna prostora s skupno 50 sedišči. V nadstropju, ki je razdeljeno na dva dela, se nahaja sekundarni hlajeni bar, ki je z dvigalom za hrano povezan s kuhinjo v pritličju ter dva obedovalna prostora s skupno 50 sedišči. V nadaljevnaju pa sta še dve pisarni, arhiv in sanitarije s čajno kuhinjo.

Celoten gostinski del torej premore skupno ranga 170 sedišč, je klimatiziran in centralno prezračevan. Lokal ima cca. 2.000€ mesečnih obratovalnih stroškov, ki zajemajo popolnoma vse (gretje, vodo, elektriko, smeti, itd.). Možna je tudi kompenzacija nakupa s stanovanji ali hišami za maksimalno polovico kupnine.

Na razpoložljivi gradbeni parceli (cca. 4.000 m2) je možna gradnja poslovno-stanovanjskih kompleksov, pri čemer je v neposredni bližini že predvidenih 7 vila blokov ter večja uveljavljena živilska trgovina. Možna je tudi postavitev hotela ali drugega nastanitvenega oz. storitvenega obrata. Prav tako se lahko gostinski in poslovni del prekvalificirata v drugo poslovno dejavnost. Možnost odkupa podjetja z zaščiteno blagovno znamko. Nepremičnine so opremljene z javno kanalizacijo, optiko, so brez hipotek in na voljo takoj!

Vabljeni k ogledu!

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.

Rok Lujanac
Št. licence 02134
GSM +386 40 676 674
tel +386 1 280 08 60
e-mail Kontaktiraj agenta
Vpisana rezervacija ne šteje za dokončno. Potrditev rezervacije boste prejeli po mailu.
Dodaj v Moj izbor Nazaj na iskanje
Število ogledov: 143

Podobne nepremičnine

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.