Prodaja hiša Samostojna, Savinjska, Šmartno ob Paki

Osnovni podatki
lokacija Savinjska, Šmartno ob Paki
tip samostojna
velikost m² 496,80
parcela m² 4.353,00
zgrajeno 1978
šifra oglasa PH16180JD
Opis
Na dražbi v Gavcah prodajamo nedokončano večstanovanjsko hišo v treh etažah z garažo in pripadajočim stavbnim zemljiščem. Stavba je zidana leta 1978 in je betonska z zunanjimi merami 18,80 x 9,6m + pokrite terase na zahodni strani 6,00 x 2,00m + okrogel izzidek na sredini 5,40 x 2,70 m. Ima tri etaže, v vsaki etaži je eno veliko štirisobno stanovanje. Objekt garaže meri 52,7m2., mere 6,20x5,00m. Stanovanja so vsa enaka, razlika je v opremi, ki so jo najemniki dopolnjevali po svoje (kopalnica, kuhinja, itd.) Po sredini ima stanovanje veik hodnik iz katereg je dostop na eni strani v veliko spalnico, na drugi strani pa v kopalnico in ločen WC. Naravnost je vhod v dnevne prostore s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter vhod na teraso. V nadaljevanju sta še dve manjši sobi. Prvo stanovanje je v pritličju, ki je na nivoju zunanjega terena. Ob strani je speljano stopnišče z gčavnim vhodom v stavbo, ki povezuje vse tri etaže. V pritličju je ob stopnišču še manjši prostor, kjer je predvidena kurilnica centralne kurjave, sedaj pa je to skupni prostor.

Temelji so pasovni, armiranobetonski, nosilni zidovi so iz opečnih votlakov, debelina zidov je 30 in 20 cm. Medetažna konstrukcija so armirano betonske plošče, takšna je tudi zadnja plošča z ravno streho. Stavba ima a.b. balkone in terase, ki pa so še brez ograj, razen terase v 2. nadstropju. Stopnišče je arm. betonsko, z zavitimi stopnicami, brez ograje.

Notranji zidovi so ometani in beljeni, ponekod je keramika (wc, kuhinja). Okna in vhodna vrata so iz PVC profilov s termopan steklitvijo, okna brez senčil. NOtranja vrata so lesena, tipska. Kopalnice neodokončane, le tuš talni odtok, ni stenskih umivalnikov. Delno najemniki sami uredili kopalnice. Enako je pri kuhinjah. Finalni pod je povsod iz glazirane talne keramike velikega formata, razen v manjših sobah, v vsaki etaži ena soba z laminatom. V stopnišču so stopnice obložene z marmornimi ploščami, na terasah je talna keramika.
Stavba ima izolacijo Demit. Nedokončana je tudi centralna kurjava, ni radiatorjev, peči, balkonskih in stopniščnih ograj, manjkajo okenska senčila.
Janez Dragar
Št. licence 00328
GSM +386 30 706 052
tel +386 1 28 00 860
e-mail Kontaktiraj agenta
Vpisana rezervacija ne šteje za dokončno. Potrditev rezervacije boste prejeli po mailu.
Dodaj v Moj izbor Nazaj na iskanje
Število ogledov: 2066

Podobne nepremičnine

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.