Moderna soseska v centru Nove Gorice

Prodaja stanovanj Majske Poljane Nova Gorica MajskePoljane/Majske_Poljane_Nova-Gorica_4 MajskePoljane/Majske_Poljane_Nova-Gorica_3 MajskePoljane/Majske_Poljane_Nova-Gorica_2 MajskePoljane/Majske_Poljane_Nova-Gorica_1

K. Tivoli se v Novi Gorici pripravlja na gradnjo okoli 145 stanovanj, ki jih bodo gradili v dveh fazah. To bo po desetih letih prva večja novogradnja na tem območju.

 

Prva faza, v kateri bo 73 stanovanj, se bo pričela graditi še v letošnjem letu, predvideno dokončanje in vselitev pa v cca letu in pol.

 

Splošni pogoji prodaje so v pripravi, zato bo uradna prodaja stanovanj v prvi fazi (objekt B) stekla v kratkem. Prodajne cene bodo konkurenčne in primerljive s cenami novogradenj na tej lokaciji, in predvidoma ne bodo presegle 2.000€/m2 brez DDV.

Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije, uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES.

 

Za vse dodatne informacije o samem projektu, tlorisih in cenah si lahko ogledate na spletni strani www.majskepoljane.si, z veseljem pa smo vam na voljo na telefonski številki +386 41 652 141 ali elektronskem naslovu majskepoljane@stoja-trade.si.

 

* renderji in vizualizacije še niso končne, zato lahko pride do spremembe

 

LOKACIJA

Projekt Majske Poljane se nahaja na Prvomajski ulici v Novi Goriciv neposredni bližini vse potrebne infrastrukture - trgovski center Supernova, osnovna šola, vrtec, fakulteta, pošta, kulturni center, ipd.

 

Pozicija Majskih Poljan omogoča čudovite poglede na okoliško naravo ter hkrati hiter dostop do avtoceste.

 

 

ENOTE

Projekt bo obsegal različne velikosti stanovanj, od garsonjer pa do 5-sobnih stanovanj. Vsa stanovanja imajo zunanjo površino, ter pripadajočo shrambo ter parkirna mesta.

 

Stanovanja imajo funkcionalne razporeditve ter tlorise, ki bodo stanovalcem z modernimi razporeditvami prostorov omogočale najvišji nivo bivanja.

 

V pritličju bodo na voljo tudi poslovni prostori s čudovitimi izložbenimi površinami, idealne za storitvene dejavnosti ter trgovine.

 

Za vse dodatne informacije o samem projektu, tlorisih in cenah smo vam na voljo na telefonski številki +386 41 652 141 ali elektronskem naslovu majskepoljane@stoja-trade.si.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.