Napovedujemo prodajo apartmajev v kompleksu Garden Palace Resort v Umagu

Garden-Palace-Resort/Garden-Palace-Resort-2 Garden-Palace-Resort/Garden-Palace-Resort-8 Garden-Palace-Resort/DJI-2V2-2-3 Garden-Palace-Resort/P-DJI002V2-15 Garden-Palace-Resort/San-Pelegrin-restaurant_Garden-Palace-Resort-11 Garden-Palace-Resort/San-Pelegrin-restaurant_Garden-Palace-Resort-15 Garden-Palace-Resort/Garden-Palace-resort---8 Garden-Palace-Resort/B17-9

Prisluhnite morju iz prve vrste

Projekt Garden Palace Resort se nahaja v Umagu tik ob morju in omogoča prvovrsten dostop do morja in plaže. Čudovito apartmajsko naselje, ki obsega 4 stavbe, se nahaja v neposredni bližini morja, sprehajalnih poti ter omogoča prvovrstne poglede, ki omogočajo pravi morski oddih.

 

 

Cene apartmajev bodo po ceniku. Seznam apartmajev si lahko ogledate na povezavi: https://gardenpalaceumag.si/

 

Apartmajsko naselje obsega apartmaje različnih velikosti, od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površin, dodatno pa ima večino apartmajev tudi zunanje površine - balkone, terase, atrije. Za vse, ki imajo radi velike zunanje lastniške površine, apartmaji omoočajo velike atrije (tudi do 51,82 m2) ter velike terase (tudi do 106,02 m2).

V sklopu kompleksa je tudi restavracija, bar ter vrt z bazenom. Parkiranje je omogočeno v garaži ali na nivoju, in vsakemu od stanovanj pripada določeno število lastniških parkirnih mest.

 

 

Apartmaji so različnih velikost ter pozicij, tako da se zagotovo najde primeren apartma za vsakogar. Apartmaji imajo tudi čudovite terase s pogledom na morje, ali pa manjše lože oziroma balkone, ali francoske balkone.

 

 

Lokacija projekta omogoča odlično izhodišče tako za dostop do morja in plaže, kot tudi dostop do vse potrebne infrastrukture. Neposredna okolica je primerna tudi za kolesarjenje. V bližini nastanitve lahko obiščete plažo Dante, glavno plažo v Umagu, plažo Laguna Stella Maris in druge priljubljene turistične točke. Najbližje letališče Pulj je od Garden Palace Resorta oddaljeno 89 km.

 

Naselje je iz Slovenije hitro dostopno, iz Ljubljane boste na primer potrebovali le dobro uro in pol vožnje po avtocesti oziroma še manj, ko bo Hrvaška sprejeta v schengensko območje. To se zna zgoditi zelo kmalu, po ocenah poznavalcev morda že v drugi polovici letošnjega leta. To bo vsekakor v marsičem poenostavilo in pospešilo potovanje na Hrvaško, zaradi česar bodo nepremičnine na Hrvaškem še bližje. Obenem pa bo destinacija postala še bolj zanimiva za tujce.

 

 

Apartmajsko naselje je bilo zgrajeno leta 2009. Apartmaji se v sklopu letovišča oddajajo v kratkoročen najem, tako da je končnemu kupcu omogočena tudi priložnost, da se kupljeni apartma še naprej oddaja.

 

 

Apartmaji se prodajajo popolnoma opremljeni s pohištvom, belo tehniko, kopalniško opremo in so pripravljeni na takojšnjo uporabo.

 

 

Po sprejetju Hrvaške v evroobmočje bodo cene nepremičnin dodatno narasle, k čemur bo gotovo prispeval tudi načrtovani sprejem Hrvaške v schengensko območje. Zato je zdaj pravi čas za nakup nepremičnine na Hrvaškem. Ne zamudite izvrstne priložnosti za nakup lastnega apartmaja v Istri!

 

Cene apartmajev bodo po ceniku. Seznam apartmajev si lahko ogledate na povezavi: https://gardenpalaceumag.si/

 

Za vse dodatne informacije vezano na projekt smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +38641 652 141 ali elektronskem naslovu zoran@stoja-trade.si

*Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija je še v pripravi in ni končna, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb. Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta možna v kratkem.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.