Urbani dom v zavetju narave - Devana Park

Prodaja stanovanj Ljubljana Devana Park Stoja nepremičnine Prodaja stanovanj Ljubljana Devana Park Stoja nepremičnine Prodaja stanovanj Ljubljana Devana Park Stoja nepremičnine Prodaja stanovanj Ljubljana Devana Park Stoja nepremičnine Prodaja stanovanj Ljubljana Devana Park Stoja nepremičnine

Naprodaj čudovita stanovanja v večstanovanjskem objektu Devana Park pod Golovcem. Soseska obsega 47 prostornih stanovanj s čudovitimo pogledi na Ljubljanski grad.

 

Investitor je že pridobil gradbeno dovoljenje za projekt ter splošne pogoje prodaje, zato je prodaja posameznih stanovanj že v teku.

Če ste zanimate za več informacij o projektu, nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov devana@stoja-trade.si ali pa pokličite na telefonsko številko +386 30 324 343.

 

S klikom na sliko si oglejte spletno stran projekta in si izberite želeno stanovanje:

Devana Park je moderna stanovanjska soseska, ki leži v centru mesta, a hkrati v zaledju Golovca

 

 

Šepet boginje

Devana, v rimski mitologiji znana kot Diana, je bila slovanska boginja živali, narave, rasti in rojstva. Mila, a hkrati odločna in mogočna skrbi za svoj gozdni dom, ohranja njegovo deviškost, a tudi varuje življenje ljudi in je zaščitnica novih rojstev.

 

 

Golovec je vaše zavetje

Dan začnete s koraki po zemlji, sedete na deblo, polnite pljuča z vonjem po prvobitnem življenju in si polnite baterije. Dotik zemlje na goli koži poživi duha, daje navdih in pomirja. Poraja se vaš dan v mestu, kamor se lahko zapeljete s kolesom ali greste peš. So to sanje ali komaj dojemljiva realnost?

 

 

Bližina je njena druga narava

Sodobno življenje od vas zahteva veliko, a vaš čas je predragocen za minevanje v gneči, ko ste zaprti v osamo avtomobila. Iz svojega zavetja pod Golovcem imate Ljubljano na dlani, ki s svojim vrvežem in lepoto vsakogar napolni z živostjo. Kot dobri prijatelj je vedno blizu in dosegljiva. Nič več vam ni treba sklepati kompromisov med življenjem blizu narave in udobjem bivanja v neposredni bližini mesta.

 

 

Arhitektura kot odsev naravnega okolja

Terasaste stanovanjske zgradbe Devana Park so kot zavetno pečevje, ki raste iz gozda: njihova fasada je siva z zelenimi elementi, njihova oblika pa odseva plastnice in relief grebena, v katerega so zraščene. Fasado krasijo drevesa, ki zgradbam dajejo pridih trajnosti in trdnega zavezništva z gozdom, v katerega so vpete.

 

 

Urbano bivanje za aktivno življenje

Predstavljajte si, kako se noč osupla odtihotapi, ko nežno podrhtavanje gozdnega življa naznani rojstvo jutra. Metulj zafrfota, ptica zažgoli, vi se pretegnete in pozdravite sonce. V enem od 45 sodobnih, visokokakovostnih stanovanj bivate, rastete in dihate naravo. To je vaš dom. Vaš urbani utrip narave.

 

 

Bodite prvi in si zagotovite izbor želenega stanovanja že danes.

Pišite na metka@stoja-trade.si ali pokličite na 030324343 in rezervirajte želeno stanovanje.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.