Devana Park II - Napovedujemo dodatnih 5 lamel

Nadaljevanje zgodbe o prepletu narave in mesta

Devana Park soseska se nahaja na pobočju Golovca, tik ob kompleksu Devana Park I, ki bo končan letos poleti. Devana Park II bo nadaljeval zgodbo o harmoniji med naravo in mestnim življenjem v središču mesta. Arhitekturna zasnova bo sledila zasnovi in ideji Devana Park I in bo skupaj oblikovala enotno sosesko.

 

Mestno življenje v naravi
Zasnova celotnega kompleksa, Devana Park I in Devana Park II, je organizirana tako, da so stanovanja v največji možni meri povezani z naravo.
Poleg pritličnih atrijskih stanovanj so v prvem in drugem nadstropju tudi čudovita stanovanja, ki so z bivalnim prostorom in ložo obrnjena proti hribu. Tovrstna stanovanja omogočajo prebivalcem, da se odmaknejo od mestnega središča in urbane infrastrukture ter se sprostijo od dolgega delovnega dne. Gozd na dosegu roke omogoča prebivalcem, da se sprostijo po stresnem dnevu.

 

Neskončne sprehajalne poti na hribu Golovec
Hrib Golovec z neskončnimi sprehajalnimi potmi v naravi omogoča prebivalcem sprostitev po dolgem dnevu ali tednu. Zaradi svoje edinstvene lokacije bo Devana Park II družinam omogočil hiter dostop do hriba Golovec in parka Kodeljevo, oba z več rekreacijskimi površinami. Hiter dostop do narave in bližina središča mesta sta tisto, zaradi česar je ta lokacija iskana. V zadnjih mesecih je obnova ceste Hradeckega še bolj olajšala dostop do nakupovalnega mesta BTC in mestnega središča Ljubljane.

 

Premium stanovanja
Devana Park II bo obsegala približno 95 dodatnih stanovanj, velikosti od 40 do 140 m2. Stanovanja bodo imela sodobno opremo in moderne vgrajene materiale.
Zasnova Devana Park II bo prav tako terasasta, kar pomeni, da bo več stanovanj imelo čudovite prostorne atrije, lože ali terase. Predvideva se, da bodo vsa stanovanja imela nekaj zunanjega prostora.

 

Naravam prijazni materiali
Devana Park
je edinstven kompleks, ki bo svojim prebivalcem ponudil udobje moderne stavbe in hkrati razkošje zelene okolice. Stanovanja in komunikacijski prostori bodo zračni z velikimi okni. Ne samo, da bo imel zeleno okolico, tudi njegova parcela bo zelena od dreves in rastlin. Njegova povezanost z naravo je razlog, da je arhitekt izbral fasado Öko skin, zaradi česar je edina stanovanjska stavba v Sloveniji s tovrstno fasado.

 

Za več informacij o bodoči soseski smo vam z veseljem na voljo:

Metka Junc

030 324 343

01 280 08 60

devana@stoja-trade.si

 


*Opis in vizualizacije niso dokončni in jih je mogoče spremeniti pred začetkom prodaje.

*Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. Člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.