Zakaj je NAJEM PISARNE nujen korak v vsakem poslu

23. marec 2018

oddamo čudovite pisarne v Šiški <span>[Avtor: Stoja Trade d.o.o.]</span> trgovina ali pisarna v centru Ljubljane <span>[Avtor: Stoja nepremičnine]</span> oddaja pisarn BTC <span>[Avtor: Stoja Trade d.o.o.]</span>

Na poti do uspeha je veliko preprek in ovir. A vendar z vztrajnostjo, predanostjo in odločnostjo je mogoče doseči se tako težak cilj. Prav tako je za uspeh potrebno garati in storiti določene korake, ki ti pripomorejo k uspehu. In eden izmed pomembnih korakov je NAJEM PISARNE. To je nuja, saj brez nje vaš posel ne bo uspešen.

 

NAJEM PISARNE BO POVEČAL VAŠO PRODAJO

 

Drzna, a resnična trditev. Prvič NAJEM PISARNE vas bo praktično prepričal v to, da morate delati, saj potrebno kriti mesečne stroške. Seveda se bodo našli tisti, ki bodo trdili nasprotno, a upamo si trditi, da si taki posamezniki niso dolgo lastili pisarne.

 

Najem pisarne bo povečal tudi vašo produktivnost. Delo od doma je udobno in nihče vam ne »hodi po glavi«, vendar dejstvo je, da doma ne boste nikoli tako produktivni kot v pisarni. Že sama pshologija pisarne vas »prisili« da delate. Doma je enostavno preveč motenj, ki znižujejo produktivnost in posledično so vaši prodajni razultati slabši.

 

In ne nazadnje predstavljajte si poslovni sestanek, ki ga imate doma na kavču. Mislimo, da kljub »pozitivnemu »okolju, posel ne bo sklenjen. S svojo pisarno pa boste naredili pravi vtis in pokazali, da ste resno ter odgovorno podjetje. Posledično bo tudi več strank sodelovalo z vami oz. kupilo vaše izdelke.

 

STE ŽE SLIŠALI ZA NAJEM PISARNE NA URO?

 

Ugotovili smo že, da je najem pisarne nujen korak na poti k uspešnemu podjetju. A vendar za nekoga ki komaj začenja je to lahko kar zajeten zalogaj. Pisarne niso ugodne in mesečna najemina hitro preseže 4 mestno številko.

 

Rešitev je najem pisarne za en dan oz. na uro. Konceptu se reče Coworking in je za podjetnike, ki so na začetku svoje poti odlična rešitev. Ne samo, da je izredno ugodna in praktična tudi vašim poslovnim partnerjem pokažete, da mislite resno, saj boste vse sestanke in predstavitve odvodili v profesionalni ter moderni pisarni, za katero pa ne boste potrebovali zapraviti celega bogastva.

 

Poleg tega so Coworkingi stičišče nadobudnih podjetnikov. Z vami, bo v prostoru še veliko drugih podjetnih umov, ki vas avtomatsko spodbujajo in vam dajejo zagon. Z njimi lahko svojo idejo predebatirate in brainstormate optimalne rešitve.

 

POMOČ PRI NAJEMU SVOJE PRVE PISARNE? Z VESELJEM VAM PRISKOČIMO NA POMOČ

 

Najem pisarne je kar konkreten zalogaj, ki potrebuje čas in zahteva poznavanje trga. Pregledati je potrebno čimveč ponudbe, saj bomo le s tem dobili pravi vpogled v najemniške cene in si ustvarili realno sliko.

 

To zahteva veliko časa, katerega pa v začekih poslovne poti v veliki meri primanjkuje. Fokus je drugje, saj moramo poskrbeti za preživetje sebe in svojega podjetja. Pri tem je pomembna vsaka minuta, in čeprav je najem pisarne pomemben korak, velikokrat to ni prioriteta.

 

Zato je smiselno poiskati agencijo, ki vam bo v pomoč pri iskanju in najemu prave pisarne za vas. V naši agenciji imamo dovolj izkušenj in predvsem veliko izbire poslovnih prostorov. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč in odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam porajajo. Predvsem pa bomo veseli, ko bomo videli, da je še eno mlado podjetje uspešno začelo svojo poslovno pot.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.