NAJEM POSLOVNIH PROSTOROV: Kaj potrebuje ultimativna pisarna!

23. marec 2018

oddaja poslovnega prostora <span>[Avtor: Stoja Trade d.o.o.]</span> oddamo moderno pisarno <span>[Avtor: Stoja nepremičnine]</span> oddamo pisarniške prostore v Ljubljani  <span>[Avtor: Stoja nepremičnine]</span>

Najem poslovnih prostorov je stvar, ki je izredno pomembna za posel. Dobri poslovni prostori posel sklenejo ali pa ga že na začetku ogrozijo. Lokacija, interior in samo vzdušje, je samo nekaj izmed pomembnih aspektov dobrega poslovnega prostora. Seveda pa pomembno vlogo igra tudi cena samega najema. Ali za svoj denar dobite res najboljše, ali pa ste se opekli? Morda je le streljaj od vas, poslovni prostor, ki je še boljši in cenovno celo ugodnejši. A začnimo, kar pri LOKACIJI.

 

 

Za najem poslovnih prostorov izberite dobro lokacijo!

 

Ni dovolj, da samo imate poslovni prostor. Poslovni prostor mora PREPRIČATI. In lokacija je pri tem bistvenega pomena. Mora biti dostopna. To pomeni, da potencialna stranka ne potrebuje 4x4 pogon in zemljevid Evrope, da vas najde. To ne pomeni, da morate sedaj imeti pisarno v samem središču Ljubljane, pomeni pa da jo morate imeti vsaj v njeni širši okolici, kjer so dobre cestne povezave.

 

 

Odprt prostor da občutek svobode in stranka se v njem počuti bolje

Ko se odločate za najem poslovnih prostorov, vedno imejte v mislih STRANKO. Izhajajte iz svoje lastne kože. Kje se vi počutite dobro, ali bi vam v tem prostoru bilo udobno in bi bili sproščeni. Če je odgovor DA, potem se bodo tako počutile tudi stranke, ki bodo h vam prišle na sestanek.

 

Predvsem se izogibajte ozkih in utesnjenih prostorov. Le ti lahko hitro sprožijo občutek tesnobe in nervoznosti pri ljudeh. Namesto, da bi stranka z vami zadovoljno kramljala o poslu, bo samo čakala na konec sestanka, da bo spet lahko svobodno zadihala.

 

 

Prostor naj bo okusno opremljen!

 

Ste že kdaj vstopili v kakšno sobo in je bilo vsega enostavno preveč? Na stenah so bile kričeče barve. Iz tal je na vas vpila »kričeča« preproga in s stropa vas je zaslepila močna luč. Nič kaj prijetno, kajne?

 

Prostor naj bo zato okusno opremljen. Stene morajo biti v toplih barvah, na njih pa so lahko dokazila o vaših dosežkih, certifikati in kakšen quote, po katerem živite in poslujete. Vsekakor naj bo prostor svetel, saj ga to naredi živega in ljudje bodo v njem zbrani in bistri. Tudi kakšna rastlina ni odveč, vendar pazite, da se pisarna ne bo spremenila v pragozd.

 

 

Poslovni prostori morajo biti brez nepotrebnih distrakcij

 

Ko se dela, se dela. Nepotrebna oprema je slaba za produktivnost in delovno vzdušje. Razne televizije, kjer se vrtijo vaši produkti, niso primerne za pisarno. So distrakcija, ki moti delovni proces. Vsekakor pa je priporočljivo, da se jo namesti v čakalnico, kjer si stranke lahko ogledujejo vaše produkte.

 

Priporočljivo je, da ima vsak poslovni prostor tudi t.i. »break room«. V njem se zaposleni lahko odpočijejo, sprostijo in med sabo izmenjujejo ideje. To pripomore k produktivnosti, saj vsi sem ter tja potrebujemo kratek oddih.

 

 

Naj bo to prostor, kamor z veseljem prihajate

 

Če želite, da bo vaš posel uspel, potem mora biti poslovni prostor kraj, kamor z veseljem hodite. Če boste vsako jutro z muko vstali in se vsak dan veselili ure, ko boste odšli domov, potem ta prostor (in posel) ni za vas. Poslovni prostor vas mora motivirati, navdihovati in spodbujati k temu, da ste vedno boljši. V njem se morate počutiti domače in samozavestno. Le tako boste posle uspešno sklepali.

 

 

Išečte svoj prvi poslovni prostor? Obrnite se na strokovnjake!

 

Najem poslovnih prostorov vsekakor ni enostavno opravilo. Zahteva veliko časa, tega pa je v poslovnem svetu vedno premalo. Zato je odlična ideja, da to izbiro preprosto prepustite NAM. Smo strokovnjaki na področju nepremičnim in na podlagi vaših želja, bomo našli pravi poslovni prostor. Prostor, ki bo odražal vas in vaše kvalitete ter vam pomagal pri uspešnem sklepanju poslov ter  pripomogel k rasti vašega podjetja.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.