7 »malih« trikov za nadgradnjo vašega doma

11. julij 2018

Čudovito 4-sobno stanovanje v centru Ljubljane <span>[Avtor: Stoja Trade ]</span> Oddamo 3-sobno stanovanje <span>[Avtor: Stoja nepremičnine]</span> Stanovanja za oddajo, Ljubljana center <span>[Avtor: Stoja nepremičnine]</span> Oddamo moderno 3-sobno stanovanje <span>[Avtor: Stoja Trade]</span>

1. Omislite si kraljevsko kad

 

Po dolgem dnevu se vsem prileže sproščujoč večer. In kaj je boljšega kot sproščanje v veliki masažni kadi? Seveda, si vsi ne morejo privoščiti kraljevske kadi, vendar brez skrbi, rešitev je enostavna. Vse, kar morate storiti, je nakup novega nastavka za tuš. Kmalu boste v svoji kopalnici imeli občutek, kot da stojite pod slapom. Težko bi našli kaj boljšega kot to!

 

 

2. Podrite steno (če je mogoče)

 

Večina od nas ljubi koncept odprtega prostora. Občutek svobode je nekaj, kar si vsi želimo in tak občutek, je dobrodošel dodatek k vsaki hiši. Torej, ne bojte se podreti stene. Povežite kuhinjo s svojo dnevno sobo in med kuhanjem vedno ostanite v stiku s prijatelji in družino.

 

Če nimate možnosti, da bi podrli steno, poskusite preurediti pohištvo, da boste dobili več prostora in odprli svojo hišo.

 

 

3. Kupite vrhunsko vzmetnico

 

Za uspeh v življenju, je dobre spanec ključnega pomena in kdor vas bo želel prepričati nasprotno, je na dobri poti do izgorelosti. Toda za dober počitek, potrebujemo popolno vzmetnico. Tako, kjer boste spali kot na oblaku. Zamislite si, da se prebudite spočiti in polni energije. Na tak dan nobena ovira ne bo previsoka in noben izziv pretežak.

 

 

4. Delite svoje spomine

 

Hiša brez slik je kot prazna lupina. Vsaka mora imeti nekaj fotografij in spominov vašega življenja. Še posebej, če imate družino, so slike vaših potovanj, mejnikov in pomembnih dogodkov, izjemnega pomena, saj dajejo hišnemu življenju energijo in domačnost. Ne nazadnje pa so ravno slike tisto, kar navadno hišo spremeni v prijeten dom. Torej, ne bojte se pokazati svojih spominov, saj so temelj vašega življenja.

 

 

5. Rastline so ZAKON

 

Druga stvar, ki prinaša življenje hiši, so rastline. V vsako sobo svojega doma dajte nekaj zelenega. S tem boste v vsak kot prinesli raznolikost in živahnost. Hiša bo postala živa in barvita ter s to potezo boste ustvarili udobno hišo, ki bo odličen dom za vas in vašo družino.

 

 

6. Hišni ljubljenčki so nujni!

 

Ali je kaj boljšega od srečnega psa, ki vas pozdravi, ko pridete domov iz službe? Vedno je vesel, da vas vidi, ne glede na dan. In ta prizor je velikokrat razlog, da se še tako slab dan spremeni v dobrega.

 

Seveda pa niso vsi ljubitelji psov, a večina od nas vseeno obožuje živali. Torej imeti vsaj eno v vašem domu je vedno prava odločitev. Če živite sami, boste tako vedno imeli družbo in se ne boste počutili osamljeno. Tudi preprosta zlata ribica je boljša kot nič. Torej, poskusite in opazujete, kako vam bodo živali polepšale življenje.

 

 

7. Ne pozabite na dober ŽAR

 

Ko ste naredili vse znotraj hiše, je čas, da izboljšate še okolico. Ustvarjanje popolnega vrta je ključ do vsakega dobrega doma. In ni popolnega vrta brez dobrega žara. Z njim boste gostili piknike za svoje prijatelje in družino ter pekli slastne hamburgerje, ki jih vsi obožujemo. Dodajte udobne vrtne stole z bazenom in že imate prostor, kjer se boste sproščali po napornih dnevih.

 

Sedaj veste 7 stvari, ki bodo vašo hišo spremenili v pravi dom. Če boste uvedli vse, ter dodali še kakšno svojo idejo, bo vaš doma zažarel v popolnoma novi luči in postal kraj, kjer se počutite doma.

Naša spletna stran uporablja piškotke za namen izboljšave strani in zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine Stoja Trade, Stoja Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Stoja Trade zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Stoja Trade med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd..

Omenjeni podatki, se na strežniku Stoja Trade shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj Stoja Trade lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,…

 

Namen zbiranja osebnih podatkov:

Stoja Trade zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

Stoja Trade bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Nekatere podatke, ki jih Stoja Trade zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

 

Pravice uporabika:

 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

 

 

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@stoja-trade.si uveljavlja zgornje pravice. Stoja Trade bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 16 let:

 

Osebe mlajše od 16 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.