Ne zamudite bodoče priložnosti v naselju Zelena Obzorja

Zelena-Obzorja/3B_T2 Zelena-Obzorja/3B_T2_1 Zelena-Obzorja/3B_T2_3 Zelena-Obzorja/3B_T2_5 Zelena-Obzorja/3B_T2_6

PRIPRAVLJAMO IZGRADNJO VEČSTANOVANJSKEGA KAREJA ZELENA OBZORJA - Cesta Andreja Bitenca v LJUBLJANI

 

Za v letu 2018 pripravljamo izgadnjo večstanovanjskega kareja »ZELENA OBZORJA«, s podzemnimi garažami in pripadajočimi shrambami. Stanovanja bojo vmeščena v treh verižno povezanih objektih neposredno na meji stavbnih zemljišč z gozdom, v terenu z naklonom in odprtim razgledom proti jugovzhodnem delu LJUBLJANE, neposredno z uvozom iz prenovljenega dela ceste Andreja Bitenca, med Šentvidom in Poditikom

 

V izvedbi je projektna dokumentacija PGD IN PZI za izgradnjo kompleksa, ki ga bo sestavljalo 18 stanovanj, velikosti med 70 - 90 m2 s finalizacijami visokega cenovnega razreda – energetsko varčne fasadne obdelave, z modernimi tehnološkimi rešitvami, racionalno organiziranimi tlorisi in z optimalno komunikacijo z naravo, ki jo omogoča lokacija z neposredno mejo direktno na gozdne površine, ki se razprostirajo neposredno nad območjem izgradnje kareja. Postavitev in vmestitev objektov zagotavlja visok bivalni standard in dopušča možnosti neizmernih kombinacij moderne ali standardne opreme posameznih enot. Vsakemu stanovanju bo pripadlo ustrezno število parkirnih mest v pol-podzemnem parkirišču z dostopom neposredno iz glavne ceste Andreja Bitenca ter standardu primerne shrambe in pomožni prostori

 

Nakup enot trenutno še ni možen. Projekt je v fazi priprave podlog PGD za izgradnjo, zato smo pričeli z informativnim zbiranjem potencialnih interesentov za nakup nepremičnin – stanovanj, ki bojo grajena v letu 2018, vse v funkciji, da vam že v začetni fazi omogočimo, da lahko postanete del zgodbe, na izjemni lokaciji.

 

 

* Če vas zanimajo informacije o bodočem naselju, nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov info@stoja-trade.si ali pa pokličite na telefonsko številko +386 30 324 343.

Potencialne stranke obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije, uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil gradbeno dovoljenje in splošne pogoje.

 

Vaš elektronski naslov bomo uporabili za namen občasnega obveščanja prek e pošte o zgoraj opisanem projektu in o možnostih nakupa drugih nepremičnin, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale.